פליז תעזרו לי

Night Star

New member
פליז תעזרו לי

יש לי ידיד שאני מכירה אותו רק מהאיסיקיו ואנחנו מדברים מלא בטלפון.. אף פעם לא פגשתי אותו...אבל אני חושבת שמתפתחים אצלי רגשות אהבה אליו...אני חושבת שאני מתחילה להתאהב בו... הוא פשוט כל כך חמוד! יש לו קול מדהים , והוא תמיד יודע מה להגיד! בכל אופן יש כמה בעיות.. הוא בן 16 ואני בת 14...אבל זה לא משנה... הוא גר שעתיים וחצי נסיעה מפה..שאפילו אם יהיה משהו ביננו זה לא יוכל להתקדם או בכלל להתקיים... והבעיה השלישית והכי חשובה הוא מאוהב במישהי. אבל....כן יש אבל! אני כבר לא יודעת מה לחשוב.. הוא נתן לי כינוי ממש חמוד...לא כינוי של ידידים.. הוא אומר לי כל הזמן שהוא אוהב אותי..אבל הוא מתכוון באופן ידידותי הוא כל הזמן אומר שאני חמודה , מתוקה וכאלה דברים.. והוא תמיד אומר לי שיש לי קול ממש מלאכי או קול ממש חמוד ומתוק.. הוא גם הידיד הכי טוב שלי(כן, כן אומנם לא פגשתי אותו...אבל הוא הבן אדם היחיד שלא אכזב אותי וגם אני הידידה הכי טובה שלו) , ואם אני אגיד לו שאני אוהבת אותו ולא באופן הידידותי אני חושבת שהכל ייהרס , וגם הוא יחשוב שכל העצות שהבאתי לו בקשר לזאת שהוא מאוהב בה היו שיקריות...ובאמת ניסיתי לעזור לו! אבל הבעיה היא שאני כבר לא יודעת מה לחשוב , כי הוא לא מדבר איתי כאילו אני ידידה שלו...ככה לפחות הידידים האחרים שלי לא מדברים אלי ככה.. והעניין הוא שאנחנו אוהבים אותם דברים...ובקיצר דיי מתאימים.. אבל הוא אוהב מישהי אחרת..ואני לא יודעת איך לא לחשוב עליו במובן ההוא? יש לכם רעיונות? ועוד משהו ככה אתם מדברים לידידים/ידידות שלכם? אם חסר מידע תגידו ואני אספק.. הלוואי שתעזרו לי טל

Night Star

New member
למה אתם לא קוראים..

אני באמת צריכה עזרה עם זה.. נו סה"כ 2 דקות קריאה ועד 2 להגבה..

BAT_15

New member
היי

לפי דעתי את צריכה לנתק איתו את הקשר כי הוא אומר לך שהוא דלוק על מישה זה לא רומז לך משהו????????

Night Star

New member
כנראה שלא הבנת!

אנחנו ידידים הכי טובים!!! הבעיה שהתאהבתי בו!...זה לא שאני מדברת איתו והוא שונא אותי... אני לא מדברת איתו רק בגלל זה!...הוא גם עוזר לי לפתור בעיות והכל!

תיראי אני מבינה אותך ב-100%

אני מציעה שקודם תיפגשי איתו. וזה שאת אוהבת אותו תגידי לו את זה, ואם זה יהרוס את הקשר שלכם, אז תדעי שאת והוא לא נועדתם זה לזו, וחוץ מזה, איך את יודעת שהוא לא מרגיש כלפייך את אותם הדברים? אולי הוא אומר לך שהוא אוהב מישהי אחרת כי הוא מפחד שתחשדי שהוא אוהב אותך? ואולי בגלל שהוא לא יודע שאת אוהבת אותו הוא מפחד להגיד לך את האמת כי הוא גם כן פוחד שהקשר שלכם יהרס? דברי איתו על זה. אימרי לו מה את באמת מרגישה, זה יהיה הכי טוב לשנייכם. מקווה מאוד שעזרתי רעות.

Night Star

New member
אין לי כל כך בעיה להיפגש...

חוץ מ...אני מפחדת שהוא יתאכזב מהמראה שלי כי אני מלאה..למרות שהוא לא מאלה שיופי זה מה שחשוב.. ואני גם מפחדת להתאכזב....למרות שנוכל להיפגש עוד מעט כי אני אהיה די קרובה אליו במיקוד.. והוא היה בטיול והיום חזר...והוא קנה לי מתנה...איזה חמוד! נראה לי שהוא עדיין אוהב את אותה אחת.. אבל הוא לא מתנהג ככה (כאילו הוא אוהב את המישהי האחרת) הוא כל הזמן ממש נחמד אליי...אם הייתם שומעים את השיחות שלנו לא הייתם מנחשים שאנחנו רק ידידים הכי טובים.. הוא גם אמר שיש לו רגשות שהוא עדיין לא הבין כלפיי או מוכן לשחרר.. אז אני אנסה להיות אופטימית.. שלך טל

אל תזלזלי....

במראה שלך, אז מה אם את מלאה, שטויות אם כמו שאת אומרת המראה אצלו לא ממש חשוב אז זה בסדר וחוץ מזה מאיפה את יודעת שאת לא תיתאכזבי מהמראה שלו? למרות שזה פרט ממש שולי. רעות.

Night Star

New member
לרעות!!!

ממש תודה על הניסיון לעזור והלוואי שאת צודקת! מגיע לך
ו
ממני שלך טל

המאוהב

New member
את יודעת מה...

את יודעת מה תשלחי לי דואר אלקטרוני שנושא ההודעה זה "בת" ותרשמי בהודעה מה שאת רוצה + האימייל שלך ואני אצור איתך קשר בפלאפון (אני ארשום לך הפלאפון שלי) אני לא רוצה שכל הפורום ידע אותו. האימייל שלי הוא: [email protected]

Night Star

New member
רעות!!!! או כל אחד אחר דחוף!!!!!

הרגע סיפרתי לו ואני ממש לחוצה!!!!!!!

מה הוא אמר ??????!!!!!!!!!!!!!!!

קרא=קרה מה הוא אמר? הוא שתק? הוא נהייה אילם? התעלף?

קרא לי משהו דומה................

הייתה אחת הייתי דלוק אליה אבל חזק הינו ידידים טובים הידידה הכי טובה שהייתה לי אי פעם אבל הייתה איזה מריבה והיא כעסה עליי ואני כמו חמור לא התקשרתי הייתי דפוק היינו פחות ופחות קרובים היא ידעה שאני דלוק אליה אבל הלכה מצאה לה חבר הם היו איזה שנה כל התקופה בכלל לא רציתי לשמוע על בחורות לא דימיינתי את עצמי עם מישהיא חוץ ממנה אכל אותי מבפנים שלא יקרה לך אותו דבר תגידי לו בעדינות או לאט לאט עד שתחשבי שהוא קולט אבל לדעתי את צריכה להיפגש איתו פנים מול פנים כי זה שונה מאוד מטלפון אם הוא קורה לך בשמות חיבה כאלה אולי הוא גם מרגיש כלפייך משהו אולי הבחורה שהוא אוהב זה ........... את

Night Star

New member
הוא בסדר גמור!!!!

הוא גם תפס את זה לפני שאמרתי לו! הוא אמר שהוא אוהב אותי... והוא שאל אותי אם אני בטוחה בהחלטה שלי , והוא היה חמוד מוות!!! אבל הבעיה היא שאף פעם לא ראיתי אותו! , למרות שהאופי יותר חשוב!...ולא אני לא צוחקת!!! אני ממש רצינית!

אז את רואה שהכל היסתדר.

ומה הוא אמר בקשר למישהי האחרת שהוא אמר שהוא אוהב? ודרך אגב טוב שעשית את מה שאמרתי לך. אני באמת מקווה שהכל היסתדר. רעות.

Night Star

New member
לרעות....

יש לך במקרה איסיקיו...אני רוצה להתייעץ איתך במשהו... וזה לא משהו שכותבים כדי שכל הפורום יראה... שלך טל

סמויה

New member
אחותי!

תאמיני לי שאת ממש לא מאוהבת בו - את הרי לא יודעת איך הוא בחיים האמיתיים - יכול להיות שהוא סתם משחק לך אותה בטלפון - סמכי על מישהי שעברה את זה - את לא מאוהבת בו! אין מצב! ותכניסי לך את זה טוב טוב לראש!!!! וגם אם את מדמיינת שאת מאוהבת, תגידי לעצמך שאת מאוהבת במי שהוא יצר לך אותו, יכול להיות שהוא בכלל משהו שונה לגמרי, סומכת עלייך שלא תפלי ברשת, סמויה.

R K L

New member
תקשיבי,

לפי דעתי אתם צריכים לקבוע פגישה! רק את והוא! בלי כל הבלאגן של כל אחד מביא חבר-חברה שלא יהיו פאדיחות או משהו... תיפגשו! אולי כשתראו אחד את השני זה כבר לא יהיה זה.. או ההפך שתתאהבו אחד בשני מחדש ואז יהיה לכם אפילו עתיד משותף מסויים! בקשר לזה שהוא קטן, אז מה? לאהבה אין גיל! בקשר לזה שאתם רחוקים, אז מה? אתם תתגברו! זאת לא כזו בעיה גדולה, נפגשים באמצע!!! U GO GIRL! אני תומכת בך בכל צעד שתעשי!
-קרן-

למעלה