פליטות בגיל שנה

עידית ד

New member
פליטות בגיל שנה

בני שבוע הבא בן שנה ולאחר תקופה קצרה ללא פליטות הוא חזר לפלוט אני קצת דואגת הוא שמנמן ששוקל בערך 12 קילו (שמנמן אמרתי?) עדיין יונק ובמשך היום אוכל אוכל מוצק בגן (לא אוכל שום תחליף חלב) יש לי מה לדאוג?

פליטות

מתאור המשקל אני יודע שהוא בריא ומרוצה יש מספר סיבות לפליטות אחרי שיעול האכלות תכופות משקאות כמו שוקו או תה המכילים קפאין קשיים בבליעת מוצקים מחלה שקיבל בגן ועוד... אישית הייתי מוודא שהילד שמח וטוב לב ומתנהג כרגיל מפחית מעט כמויות נוזלים או מים בעיקר בזמנים בהם פולט ואם אין שיפור משוחח עם רופא רק בריאות

עידית ד

New member
כמה תשובות

ראשית תודה לך על התשובות. בני פלט המון כבר מיומו הראשון הייתה תקופה - לא ארוכה אמנם - שהפליטות פסקו. כל הילדים במשפחתון (4 ילדים) חלו בוירוס של הקאות ושילשולים ובעצם מהמחלה חלה נסיגה בכל מה שקשור באוכל, הילד חזר להנקה מלאה וסרב לאכול מוצקים. היום כ3 שבועות אחרי הוירוס הילד חזר לאכול מוצקים אבל אני צריכה למעוך לו או לרסק את האוכל שוב. האם נראה לך שיש קשר לוירוס שפקד אותו? מעולם הוא לא שתה שוקו או תה רק מים או הנקה. לאיזה רופא אני צריכה לפנות כדי לבדוק את הנושא?

שמח שחזר לאכול

היופי בילדים - שמשתפרים מהר הייתי ממשיך את מגמת השיפור אם את מודאגת- את יכולה לפנות לרופא הילדים שלך אם אין שיפור- גסטרו ילדים- ואם תרצי עזרה אשמח לנסות לעזור רק בריאות

למעלה