פליטת פה של בן: דניאל הכירה את איתן עוד קודם

tapuzo

New member
פליטת פה של בן: דניאל הכירה את איתן עוד קודם

עכשיו הבנים דיברו והיתה לבן פליטת פה מדהימה כשאמר "דניאל הייתה מאוהבת באיתן עוד לפני התוכנית". מסתבר שגם קרן וגם דניאל.. ביצה קטנה.. מלבד המשפט הזה יש פה עוד סשן חפירות בשכל שלא נראה לי שאפשר לעמוד בו מעבר לעוד שבוע.. כמו המערכות מארץ נהדרת על הגברים הקשישים סביב השולחן שמדברים שטויות עם עצמם. זה הזוי שזה מה שימשך 3 חודשים שלמים. אני *איתן* בדעתי שחייבים שם שינוי ליהוק קיצוני ועוד בנים. נושא השיחה החם: שאיילת תעזוב כבר.. יש מצב שההפקה תסדר שהיא זו שתודח?

didush100

New member
תפוזו זה לא מה שהיה בכלל

קודם כל לא מדובר בבן אלא ביוני ושנית זה לא מה שנאמר. יוני אמר לבן שלדניאל היה קראש על איתן עוד לפני שנכנסו לבית הוא לא אמר שהם מכירים. ואתמול דניאל ואיתן ישבו לאכול ואז דניאל אמרה שנתנה להפקה סרט שצילמה את איתן בזמן שראתה אותו מופיע או שוחה איפשהו וגם לגבי קרן לא היה כלום הם רק הצטלמו יחד

tapuzo

New member
צילמה סרט שלו מופיע?

טוב המקריות פה כבר לא נראית לו. זו התאהבה בו עוד קודם, זו הצטלמה איתו במסיבה. כנראה כמו הבנים הכניסו שם כמה בנות שהכירו אותו ואולי היה ביניהם איזה סטוץ בעבר. אני לא יודע אם זה היה איומים ולחץ של ההפקה בלבד, יכול להיות שאיתן סידר שהיא תהייה בבית כי הוא הכיר אותה באיזה ארוע ורצה אותה קודם.

למעלה