פלייאוף בפיצ'ר- הייתי שם אתמול

פלייאוף בפיצ'ר- הייתי שם אתמול

חברים, כמו שהבטחתי לכם- קפצתי לבקר שם ולבדוק את אפשרויות הפלייאוף של המקום. (להזכירכם, עבדתי פעם עם אחד השותפים). אז ככה, כעקרון המקום סגור בימי ראשון. חגיגת סופרבול תהיה שם, אבל לזה יש עוד מעט זמן. שאלתי אותו לגבי האפשרות של פתיחת המקום במיוחד בשבילנו. סיפרתי לו על הפורום ועל כך שיש פוטנציאל לכמות של אנשים. הוא אומר שבשביל לפתוח את המקום הוא חייב לפחות מאה איש בגלל עלויות התפעול הגבוהות. הוא יסכים גם לפתוח בשביל מעט פחות מזה. מאה איש זה קצת הרבה, אבל כמובן שאנחנו לא מצפים שהמקום יפסיד בשביל שאנחנו נהנה. החלטתי ששווה לעשות נסיון. מי שמכיר את המקום, או שהיה שם בסופרבול הקודם, יכול להעיד שהחוויה אדירה. רואים את המשחק על מסך קולנוע!!! אני מציע שכל אחד שרוצה להגיע לשם לגמרים האזוריים (המשחקים ב-10:00 וב-01:30) ימשיך את השרשור וירשום כמה אנשים הוא יכול להביא. כמובן שזה מעין התחייבות, אז מי שלא בטוח שלא יירשם. תרשמו גם מי רוצה לבוא לסופרבול. יהיה קשה לשריין הרבה מקומות לסופרבול אבל תרשמו את זה. בכל מקרה, תשתדלו להימנע בכפילויות. כלומר, שיורם לא יגיד שהוא בא עם עוד חבר (רשף למשל) וגם שרשף יירשם עם עוד חבר. אני מאוד מקווה שנוכל להגיע לאזור המאה איש. זו יכולה להיות חוויה אדירה. גדי- אני זוכר ששנה שעברה היית מעורב בפרסום, כך שגם שחקני כדורסל זרים היו במקום. שווה לנסות להפיץ זאת שוב. דבר אחרון, את הרישום תבצעו עד יום חמישי ב-12 בצהריים כדי שאוכל לדבר איתו ולראות איך מתקדמים משם.

Yo-man

New member
אנחנו באים 2 או 4 אנשים.

וזה עוד בלי רשף. יש לי חבר אחד שבטוח יבוא איתי (ינון) ואולי יצטרפו אלינו דודו וגיל. אני אשמח לעדכן תוך כמה ימים אם אני אקבל תשובות סופיות.

מצויין. אני אתחיל לספור.

אשמח אם תוכל לעדכן עד יום חמישי. כמו כן, האם יש לך דרך לשמור את ההודעה הזאת בראש הפורום כדי שייראו אותה כל הזמן והיא לא תיעלם לה בקרוב?

gadotmi

New member
כמובן !!!!

לגבי הסופרבול: אני כבר הפצתי את המידע על הפיצ'ר לרשימת התפוצה שהכנתי בשנה הקודמת. אין לי שום ספק שנוכל להגיע ל 100 איש כמו כלום !!! להזכירך, בשנה שעברה היו שם מעל 100 איש ולא עשיו שום פרסום בכלל. אם נפעל לידע חברים שונים - יהיה שם צפוף. אני חושב שלא רק שבטוח שיהיו מעל 100 איש, אלא שאפילו נצטרך לעשות הרשמה מוקדמת... לגבי המשחקים שלפני כן: נעשה בדיקה עם החברים לגבי היקף ההתענינות, ונראה. אני מציע שנהיה בקשר.

אולי לא הסברתי מספיק טוב.

סופרבול בטוח יהיה שם. נהפוך הוא- אנחנו בשלב שלא כדאי להפיץ יותר מדי כדי שלא נישאר בחוץ. חברי הפורום כבר כולם יודעים על המקום לכן לא צריך עוד פרסום. 100 איש אנחנו צריכים למשחקים שלפני כן, על מנת שיפתחו את המקום. אני רוצה להגיע ל-100 איש לגמרים (NFC, AFC).

mcpross

New member
אני חיפאי,

איפה זה הפיצ'ר? נראה לי ממש כיף לראות על מסך ענק עם עוד מאה איש...

mcpross

New member
מצויין

אז אולי נביא גם את החברה... נשמע שוס עולם.

JakeTheSnake16

New member
לסופרבול אני אגיע, לגמרים אולי

אם אני לא אהיה במילואים באותו זמן (אני אדע רק בסוף השבוע כנראה) בכל אופן אם אני מגיע אני כנראה אגיע עם חבר אחד, אולי שניים.

למעלה