פלייבקים לשירים של קרן !

• פותח הנושא raz91
  • פורסם בתאריך

raz91

New member
פלייבקים לשירים של קרן !

שלום=] חשבתי להכין פלייבקים לכמה שירים של קרן ורציתי לשאול איזה שירים הייתם מעדיפים ... =] הינה דוגמא לפלייבק שהכנתי עכשיו ועדיין לא סיימתי של השיר "יותר מידי" www.Myfiles.co.il/download.php?fileid=1043 תהנו ושרשרו פה בקשות :)

razpg

New member
איזה ../images/Emo47.gif אתה!

מה שעשית מ"יותר מידי" ממש יפה... אתה מנגן את זה או שיש תוכנה מיוחדת? מבחינתי תעשה כל שיר של קרן.. חוץ מ... אביתר ועוד יום... תודה אחי!

n i t z a n15

New member
למה חוץ מ..../images/Emo35.gif

ואם אחרים רוצים אותם

razpg

New member
הוא שאלה מי רוצה מה?

דיברתי בשם עצמי... אלה השירים שאני הכי פחות אוהב... שאר השירים הם חבל"ז!!!

razpg

New member
את מכירה את הפתגם...

"על טעם וריח..."-- את ההמשך אני לא מכיר
אבל אל תחשבי שאני לא אוהב את שאר השירים! לדעתי האלבום של קרן הוא האלבום הכי מוצלח שיצא אי פעם (לטעמי...) אבל קורה שמתוך אלבום כ"כ מוצלח יהיו שני שירים שפחות אוהבים! אבל נראה לי שאת "אביתר" אני יאהב עם הזמן! (זה נראה לי סוג של שיר ש"משתבח עם הזמן") גם "עוד יום" וגם "אביתר" אני לא מדלג עליהם כשאני שומע את הדיסק... אבל אני פחות אוהב אותם!

n i t z a n15

New member
צודק../images/Emo8.gif

האלבום של קרן באמת מדהים
ונראה לי שאביתר באמת זה שיר שמשתבח עם הזמן כי הוא פשוט מדהים,ובאמת הוא צריך כמה שמיעות..לא קל להתחבר אליו

raz91

New member
בבקשה=]

אממ כן אני מנגן את זה....חחח עכשיו אני אכין פלייבקים בלי תופים כי בנתיים אין לי תוכנות של תופים ממש טובים אני צריך להוריד =] אז בנתיים אני אעשה את שיהיה לנו בית ויותר מדי שוכחת אותך ואביתר את איתי כבר הכנתי :) אני מקווה שאני אסיים בקורב ותיכף אני אעלה את איתי פשוט פירמטתי את המחשב ושכחתי לשמור קבצים אבל שלחתי את הפלייבק לילדים אז אני אבקש חזרב חחחח

razpg

New member
....

ומה עם "זאת שבמקומי"? ו"על שפת הכינרת"? (בטח זה שיר ממש קשה לפלייבק!
) אתה מוכשר בטירוף!!! (תצטרף לצוות של קרן!
)

raz91

New member
חחחח

אני מתכוון להכין את כל השירים שלה בסוף חח ועל שפת הכינרת הוא ממש לא קשה ת'אמת כל השירים של קרן הפלייבקים לא קשים כי אין הרבה כלים מיוחדים מה שיותר קשה קצת זה למצוא את האקורדים לשירים כי יש לה שירים נגינה מדהימה והלחנים גם =] ואני לא חושב שבכלל יש לי סיכוי להיות בצוות של קרן חח כי הפלייבקים שלי ממש לא מקצועיים חח רק בשביל הכיף ובשביל הפורום !!=]

מעולה. את איתי יש לי

אני הכי אשמח לזאת שבמקומי ועל שפת הכנרת בעדיפות ראשונה מבחינתי עדיפות שניה.. שוכחת אותך ושיהיה לנו בית וכמובן שאני אשמח לכל שיר של קרן בפלייבק המון תודה

raz91

New member
פלייבק אם אלה החיים דגימה של ההתחלה

הינה משהו שהכנתי לא סיימתי עכשיו אני עובד על שוכחת אותך http://www.Myfiles.co.il/download.php?fileid=1048 תהנו=]

papashdon

New member
../images/Emo99.gifשוחכת אותך...

אגב, אם אתה מנגן את זה...אתה תוכל להעלות אקורדים?

razpg

New member
יש לנו אותו טעם../images/Emo3.gif

תסתכלי שתי הודעות מעל ההודעה הזאת... הודעה שהכותרת שלה היא "..."

איזה מצחיק אתה../images/Emo9.gif

כבר בשרשור של בקשת האקורדים אלה השירים שביקשתי... זה לא חדש שאלה השירים שאני הכי אוהבת.. אלה שירים מדהימים.. שמהפעם הראשונה ששמעתי אותם התאהבתי בהם.. כנ"ל איתי ושמעון.

oranitoosh

New member
תודה רבה

אתה יכול לעשות פלייבקים ל"זאת שבמקומי" ול"זמנים משוגעים" ..?!

raz91

New member
פלייבק שמעון השכן =]

לא יצא משהו www.Myfiles.co.il/download.php?fileid=1060 ו papashdon - שוכחת אותך חח ושמתי אקורדים אני חושב נושא מעללי יש אקורדים של קרן =] תהנו למרות שהפלייבק לא משהו בגלל התופים...=\

למעלה