פלייבקים

hila3000

New member
פלייבקים

כידוע, פלייבקים קשור לקריוקי כי הרי בלי פלייבקים אי אפשר לבצע קריוקי..אז.. אני מציעה שכל מי שיש לו פלייבקים, יכתוב כאן את מס' האייסיקיו שלו והמסנג'ר, וככה נוכל להחליף בינינו פלייבקים :) לי יש מעל 2000 פלייבקים של שירים ישראליים ולועזיים :) אז אני אתחיל - אייסיקיו: 114305018 מסנג'ר: [email protected] **הדגשתי את המילה להחליף, כי אני מתכוונת ל-להחליף..אי אפשר לחלק ככה סתם פלייבקים כי אני בטוחה שכל מי שיש לו מאגר נכבד של פלייבקים, מתאמץ להשיג אותם.. אם זה בקנייתם בכסף או בדרכים אחרות.. אז בבקשה לא לפנות אליי לגבי פלייבקים אלא אם כן יש לכם מה להציע בתמורה.. תודה

Jen74

New member
שימו ../images/Emo23.gif מאוד חשוב../images/Emo70.gif

אין לפרסם בשום אופן מספרי טלפון כל שהם על גבי הפורום בנוסף לשרשור הזה - שגם יועלה לאחר מכן לטאגליינס - ניתן לפרסם לגבי החלפת/מכירת פלייבקים בלוחות הפורום.

hila3000

New member
אממ..

תוכנות שיתוף למיניהם, אנשים שמחליפים, וכד'..

orguy

New member
יש לי רעיון לשיפור!

אולי שימו פה קישורים לפלייבקים יהיה הרבה יותר קל!

hila3000

New member
תראה,

אין דבר כזה קישורים לפלייבקים.. כלומר, כמובן שתמצא פלייבקים בקאזה ואימיול ואז אפשר ליצור לו קישור ישיר.. אם זה המצב, ולזה התכוונת, פשוט תכתוב באימיול/קאזה בחיפוש - פלייבק/פלייבקים/קריוקי/אינסטרומנטל, וזה ימצא לך פלייבקים. חוץ מזה, פלייבקים שלמשל לי יש ואין בתוכנות שיתוף, מן הסתם אי אפשר ליצור לו קישור כי הם במחשב שלי, והם גם להחלפה ולא לחלוקה חינמית :)

RRR12345678

New member
תראי..

הם בהחלפה במה ? רק בפלייבקים? והכוונה שיש לך את הפליי בק הזה? תודה הילה......

hila3000

New member
תראה :)

הם להחלפה בפלייבקים בלבד, כן. מזתומרת יש לי את הפלייבק הזה? איזה פלייבק? בבקשה :)

RRR12345678

New member
טעות

אז אני חייב את זה אין לי מאגר כזה גדול אבל אני יתן לך את כולו תמורת השיר הזה

למעלה