ליירזייייי היפההה
New member
פלייז תעזרו דחווף :[
יש לי חבר וליפני שנהיינו חברים אז דיברנו הרבה בפאלפון וזה אבל אף פעם לא ניפגשנו וחברה שלי הכירה לי אותו כי היא הייתה ידידה טובה שלו[הייתה] היא הפסיקה להיות ידידה שלו מאז שנהיינו חברים ואני לא יודעת למה היא אומר סיבות שלי אבל תמיד היא אמרה שהוא כמו אח שלה וזה אז אני לא יודעת עם יכול להיות שהיא אוהבת אותו היא פיתאום ניתקה איתו את הקשר מה אני יעשה כי היא אומרת לי שהיא לא אוהבת אותו שאלתי אותה אמרתי לה עם את אוהבת אותו אני יפרד מימנו בישבילך חברה שלי יותר חשובה לי מבנים והיא אמרה שלא וזה וזה אז מה לעשות אני רוצה לדעת למה היא ניתקה איתו את הקשר עם זה ביגלל שאנחנו חברים או לא...
ועוד משהו אחרי שדיברתי אית הרבה בפאלפון הוא בא לתל-אביב [חברה שלי עוד לא ניתקה איתו את הקשר והיא באה גם] טוב ראיתי אותו ונידלקתי עליו וחברה שלי אמרה לי שגם הוא נידלק עלי בהתחלה היא אמרה לי שהוא ילד זבל ושהוא מנצל בנות וזה אז לא ידעתי מה לעשות כי ממש נידלקתי עליו... ויש לו אופי ממש טוב הוא חמוד ומצחיק והכל .. אז אחרי שניפגשנו המשכנו לדבר בפאלפון וחברה שלי [לא זאת שאני חושבת שאוהבת אותו] אמרה לו תגיד לה כבר מה שאתה מרגיש וזה בפאלפון.. אז הוא אמר לי שהוא אוהב אותי והוא רוצה להיות איתי ביחד ואז אמרתי לו שגם אני ונהינו חברים.. אנחחנו ממשיכים לדבר בפאלפון כל יום והכל אבל אנחנו לא יכולים להיפגש הרבה כי הוא גר רחוק :[ אז ביום חמישי הקרוב בעזרת השם הוא בא ואני בטוחה שהוא ירצה שאני יצטרפת איתו[אני עולה לט' והוא לי'] שאלתי את חברה שלי מה לעשות עם הוא ירצה[זאת שאני חושבת שאוהבת אותו] והיא אמרה שאני יצא כאילו אני נותנת לו וזה עם על ההתחלה אני מיצטרפתת איתו אבל חברות אחרות שלי אמרו לי שככה בדרך כלל נהיים חברים ואני לא יוצא אחת שנותנת ולא כלום ושזאת בסך הכל נשיקה ואני לא יודעת מה לעשות
אני מבולבלת רצח גם בעיניין של חברה שלי עם היא אוהבת אותו או לא ושאני לא יודעת מה הסיבה שהיא ניתקה איתו קשר כי זה גם לא נעים שחברה שלי וחבר שלי בריב היא מעמידה אותי במצב לא נעים וגם עם אני לא יודעת עם להיצטרפת איתו או לא בבקשה תעזרו לייי דחווף וסליחה על האורך של הבעיה....
יש לי חבר וליפני שנהיינו חברים אז דיברנו הרבה בפאלפון וזה אבל אף פעם לא ניפגשנו וחברה שלי הכירה לי אותו כי היא הייתה ידידה טובה שלו[הייתה] היא הפסיקה להיות ידידה שלו מאז שנהיינו חברים ואני לא יודעת למה היא אומר סיבות שלי אבל תמיד היא אמרה שהוא כמו אח שלה וזה אז אני לא יודעת עם יכול להיות שהיא אוהבת אותו היא פיתאום ניתקה איתו את הקשר מה אני יעשה כי היא אומרת לי שהיא לא אוהבת אותו שאלתי אותה אמרתי לה עם את אוהבת אותו אני יפרד מימנו בישבילך חברה שלי יותר חשובה לי מבנים והיא אמרה שלא וזה וזה אז מה לעשות אני רוצה לדעת למה היא ניתקה איתו את הקשר עם זה ביגלל שאנחנו חברים או לא...