פלייז תעזרו לי ממש חשובבב!!!

Nicky my love!!

New member
פלייז תעזרו לי ממש חשובבב!!!

בבקשה תקראו עד הסוף!!!! זה חשוב... וסליחה שזה כל כך ארוך אבל זה חשוב!!! התאהבתי קשות בילד די מקובל מכיתה ח´.. (אני ב-ז´) ואני ממש רוצה להיות חברה שלו..!! אני מרגישה שאני לא יכולה בלעדיו... בהפסקות אני ממש מתענה ומקנא בבנות שמדברות איתו.. !!! אין לו חברה... כל פעם שאני חושבת עליו אני בוכה אני ממש רוצה אותו ואני אוהבת אותו נורא!!! לפעמים אנחנו מסתכלים אחד על השני בהפסקה... וגם חברות שלי אומרות שהוא מסתכל עלי.. ושהוא מדבר עם חברים שלו אז הוא מסתכל עלי... אני חושבת שזה עלי כי אני רואה את העיניים שלו וזה עלי... אלא אם כן הוא פוזל לפני שאמרו לו שאני אוהבת אותו ... אז הוא תמיד היה מסתכל עלי ומחייך.. עכשיו הוא מסתכל עלי ... לא מחייך שאני מסתכלת עליו ועוברת לידו.. לפני כמה ימים היה לי תאומץ לבקש ממנו את הפלאפון שלו.. והוא הביא לי את הפלא שלו ואמר לי להתקשר אליו ולהביא לו את שלי.. אז התקשרתי באותו יום 3 פעמים כי הייתי צריכה לומר לו דברים חשובים!!! הוא ביקש ממני את הפלאפון באותו יום שראיתי אותו ומחברה שלי לא... זה אומר משהו??? ילד מהשיכבה שלו אומר שהוא חבר של זה שאני אוהבת אבל אני לא בטוחה.. ואותו ילד מהשיכבה שלי אמר שניב לא אוהב אותי והוא רוצה רק להתחרמן איתי ואז לזרוק אותי ושאלתי מלא בנות מהשיכבה שלו והם אמרו לי שזה לא האופי של ניב.. ונייב נורא ביישן.. ואתן יודעות מה..??? לא איכפת לי שהוא ינצל אותי העיקר שהוא יהיה איתי.. אני מגיעה למצב שאני בדיכאון כל הזמן כי אין לי אותו... שחברה שלי אמרה לו בטלפון שאני אוהבת אותו.. אז היא אמרה לי שהוא נשמע נורא שמח... אבל אני לא יודעת אם להאמין.. חברה אחרת שלי מהשיכבה שלו אמרה לי שהיא שאלה אותו אם הוא רוצה איתי משהו והוא אמר שהוא חושב שכן אבל אני לא מאמינה... ואני כל כך רוצה אותתוווו!!! לפני שהוא ידע שאהבתי אותו הוא היה מחייך עלי וכל מיני כאלה.. לפני חודשיים או חודש חברה שלי גם אהבה אותו... ושהוא גילה שהיא אוהבת אותו הוא התחייל לשנוא אותה.... אבל אולי זה לא בגלל שהיא אהבה אותו... אוףף אני גם בוכה עכשיו... אני ממש אוהבת אותו.. תעזרו לי ממש מהר כי אני לא יודעת מה אני יעשה אם לא יהיה לי אותו בשבועות הקרובים!!! אני אתאבד בלעדיווו!!!!

Nicky my love!!

New member
!!!!

)): הילד שאני אוהבת אמר שאני כוסית שאני יפה שאני חמודה ושהוא מחבב אותי אבל הוא לא ירצה להיות חבר שלי... )): שאלו אותו למה והוא אמר ככה: "לא יודע, לא יודע, היא ילדה קטנה, לא יודע"

UpTown~Girl

New member
חמודהההה אחותיייייי

גם אני דלוקה על ניב אחד...אבל הוא בשכבה שלי...והקטע אחר לגמרי. וגם אני חולה על ניקי!!!! וגם אני בכיתה ז´!!! האייסיקיו שלי: 106355476 תפני אליי! ותכתבי את שלך!

לך חמודה

החיים ארוכים אך גם קצרים אם הוא לא רוצה או לא מעוניין ממשיכים הלאה, יש עוד הרבה נערים ומגיע לך מישהוא שיירצה אותך מכל הלב חוקרת

Danit R

New member
אז יהיה מישהו אחר

היי לך, שתדעי לך שיש הרבה בנים יותר שוים...אל תבכי עליו, הוא נשמע סתם נצלן ויהיו לך מספיק הזדמנויות אם הוא היה רוצה הוא היה עושה משהו מזמן וכנראה שאינו מעוניין

למעלה