יוחאי... הצלת אותי משיעמום!!!!!! יאאלה תשעשע אותי קצת חחח... מה אני רואה היית בקרב אתמול פה? חחח מי הציק לך מותק? ודרך אגב - הסולסיק מתחבר לך??! כושלרעבק עם התוכנה הזאתי, תוכנה של שקל וחצי אני אומרת לך
או לא אם היית בזמן שהפורום היה מעוצב גדול כזה ושהאנגלית הייתה הפוכה ואז שהוא נסגר ובהתחלה של העיצוב החדש של הפורום אז היית מבינה איזה איכותי היה פעם ואיך לאט לאט זה הדרדר ומין הסתם זה בגלל האנשים שבאו
הבינותי! אבל.. כאילו זה שיש אנשים לא לטעמך, זה לא כ"כ מזיז לאנשים פה.. כאילו אנשים לא יעופו מכאן בגלל שהאיכות של האנשים לא מוצאת חן בעיניך.. כאילו כן זה זין שיש פה סתם אנשים שלא יודעת מה מחפשים לעשות פה.... אבל....... אין מה לעשות! פורום זה פורום
זה לא שיש לא לטעמי זה לא שיש לכל הטעם של האנשים הותיקים או האנשים הנורמלים חחח נקרא להם ככה חחח אבל אני יודע שאין מה לעשות זה מה שעצוב מה שיקרא זה שיהיה את הפורום החדש עם העיצוב הנורמלי אז ייווצר מצב שהחדשים יגיבו המוןןןןןןןןןן והותיקים ישתקו וזהו הכי טוב לדעתי
סבבה! העיקר שיגיע כבר הפורום החדש יוווו... זה שואה הדבר הזה, סליחה על הביטוי טחחחחחחח יפה הזמן עובר לי ככה.. חחח אתה לא בביצפר או משהו תגיד? או שאתה כבר לא לומד בכלל?