פלייייייייז

ValoosH

New member
פלייייייייז

מישהו פה?!?!?!?!?!?!?! יו משעמם...

ValoosH

New member
יששששש

יוחאי... הצלת אותי משיעמום!!!!!! יאאלה תשעשע אותי קצת חחח... מה אני רואה היית בקרב אתמול פה? חחח מי הציק לך מותק? ודרך אגב - הסולסיק מתחבר לך??! כושלרעבק עם התוכנה הזאתי, תוכנה של שקל וחצי אני אומרת לך

4 Clubber

New member
המממ... אז ככה:

לא הציקו לי חחח דיברתי על האיכות אנשים בפורום וסולסיק בזמן האחרון פעם מתחברת לי פעם לא מעצבן ביותר !!! ועוד יש לי כמה הורדות חשובות ביותר באסה =\

ValoosH

New member
אופ...

טוב רק תגיד לי אם זה מתחבר לך פתאום, ואני גם יודיע לך...! ומה עם האיכות של האנשים???? לא טובה?......... חחחחחחח (שאלה רטורית....)

4 Clubber

New member
אני יגיד לךאם תשימי לב אם היא טובה

או לא אם היית בזמן שהפורום היה מעוצב גדול כזה ושהאנגלית הייתה הפוכה ואז שהוא נסגר ובהתחלה של העיצוב החדש של הפורום אז היית מבינה איזה איכותי היה פעם ואיך לאט לאט זה הדרדר ומין הסתם זה בגלל האנשים שבאו

ValoosH

New member
בעעעעע

הבינותי! אבל.. כאילו זה שיש אנשים לא לטעמך, זה לא כ"כ מזיז לאנשים פה.. כאילו אנשים לא יעופו מכאן בגלל שהאיכות של האנשים לא מוצאת חן בעיניך.. כאילו כן זה זין שיש פה סתם אנשים שלא יודעת מה מחפשים לעשות פה.... אבל....... אין מה לעשות! פורום זה פורום

4 Clubber

New member
תראי

זה לא שיש לא לטעמי זה לא שיש לכל הטעם של האנשים הותיקים או האנשים הנורמלים חחח נקרא להם ככה חחח אבל אני יודע שאין מה לעשות זה מה שעצוב מה שיקרא זה שיהיה את הפורום החדש עם העיצוב הנורמלי אז ייווצר מצב שהחדשים יגיבו המוןןןןןןןןןן והותיקים ישתקו וזהו הכי טוב לדעתי

ValoosH

New member
חחח

סבבה! העיקר שיגיע כבר הפורום החדש יוווו... זה שואה הדבר הזה, סליחה על הביטוי טחחחחחחח יפה הזמן עובר לי ככה.. חחח אתה לא בביצפר או משהו תגיד? או שאתה כבר לא לומד בכלל?

4 Clubber

New member
בימי שישי זה קבוע שלא לומדים אצלנו

ושיגיע הפורום החדש בטח פורום קלאב יהיה 100 אחוז קלאב בעע ואז יהיה משעמם חפיף שיהנו להם =)

למעלה