פלייייייייייייייייז חבר'ה עזרה..

balkanyi

New member
פלייייייייייייייייז חבר'ה עזרה..

אני מחפש בנרות עיבוד של שיר "יעל לוי - תמונה" המנגינה הזאת מהשיר מתנגנת תמיד שיש מידע על הופעות בגלגלצ... אני ממששששש מחפש את זה.. אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא... מצטער שאני חופר לכם עם זה.. אבל אני ממממממש מחפש את זה.. אם מישהו יכול לזרוק לי איזה אפשרות, משהו!! תודהרבה!!!

chen010189

New member
נו אתה תכתוב את זה כל יום מחדש?

אמרתי לך שתשלח להם אימייל, אמרת ששלחת, זהו, חכה לתשובה. הם עונים בדרך כלל אחרי שבוע.

balkanyi

New member
אני סוגר את השבת הזו..

חשבתי אולי מישהו ידע בכל זאת..=\

ShukyD

New member
ביקשת סליחה

אם אתה מתכוון

לאותו עיבוד מיוחד של "תמונה" שמשמש גם כאות של התוכנית "המקור", אז הוא נכתב במיוחד עבור התוכנית על-ידי עודד דוידוב. אתה יכול לפנות אליו באתר שלו ולשאול אותו איך אפשר להשיג את זה.

לאלעד קנדה

אני ביקשתי סליחה משוקידי כי אני רציתי להשלים איתו והוא צוחק עליי שאני ביקשתי סליחה ואני התנהגתי כמו בן אדם מתורבת ולכן הוא כתב לך שתבקש סליחה מעודד אבל אתה לא צריך אני מבקש שתתעלם ממנו

ShukyD

New member
לאלעד קנדה

אל תבקש סליחה מעודד אני ביקשתי שלא ידברו על הסף כל היום והוא חושב שנאי צוחק עליו ולא מבין אותי בכלל למרות שביקשתי סליחה אני בנאדם מטורבת ואל תחשוב שלא כי אתה לא צריך לבקש סליחה מעודד אני אמרתי שהוא מנסה לצחוק עליי אחרי שאני מנסה להשלים איתו שהוא בחור טוב ואל תתעלם ממני כמו שהוא אמר כי בעצם הוא רק מבקש סליחה ולא מבין כמו שצריך אז אני מבקש סליחה מאלעד קנדה שיחזור לארץ מהר ויהיה טוב

למעלה