פלייליסט בהופעות

warmfromabird

New member
פלייליסט בהופעות

היי כולם, למישהו יש את הרשימת שירים שהם מנגנים בהופעות? (פחות או יותר, אני יודע שזה משתנה מהופעה להופעה) צריך להתכונן להופעה בארץ :) תודה

BtHeS 94

New member
אממ..

סביר להניח שהם יבצעו את רוב השירים (אם לא את כולם) מהאלבום החדש- כי אותו הם באו לקדם כאן... אבל בטח בין לבין יהיו גם כמה מהקלאסיקות הגדולות שלהם (סטייל דה קיל,פרום יסטרדיי...) מקווה שעזרתי :>

DarkSecretLove

New member
../images/Emo207.gif למי שעוד ער ורוצה לשמוע ראיון עם ג'ראד

בחנת הרדיו אולי הכי מגניבה שיש בבריטניה. BBC1 זה אמור להביא לכם קישור לנגן ישירות אם לא אז כנסו לאתר הבית של BBC1 והקישו Listen Live

DarkSecretLove

New member
זה היה הבחירות של ג'ראד לאלבומים הטובים ביותר

בעניו כמובן..אני הספקתי לשמוע את האלבום הכי טוב שהוא בחר וזה היה של Nine inch nails והוא בחר לשים את Closer. פשוט הבחירה שעשתה לי את הלילה.. אה והוא אמר שאת השם שלו בערך 400 פעם במבטא צרפתי XD

../images/Emo207.gif תגידו, איך נראה הכרטיס הטוב?../images/Emo125.gif

כי הבנתי שיש 2 כרטיסים - אחד אפור שהדרן לא היו אמורים למכור, ואחד שחור שהם כן. קיצר אני לא סגורה אם שלי שחור או אפור, אז יש מצב שמישהו מעלה תמונה של אחד הכרטיסים/מפרט טיפה יותר על איך שכל אחד נראה?

DarkSecretLove

New member
עונה לשאלתך

הכרטיס האפור נראה כך [בתמונה] זה הכרטיס הלא טוב. הכרטיס הטוב הוא כרטיס שחור שרשום עליו בכתום והוא יותר מעוצב. הנה תמונה שלו http://tweetphoto.com/27840545 אני לא יודעת איך אני יכולה לפרט יותר
אם יש עוד שאלות את מוזמנת לשאול

The Fantasy

New member
שאלה חשובה!!!!!!!!!11111

למישהו יש מושג באיזה מלון הם יתארחו ומה המס' חדר????? זה חשוב ודחוףףףף !!!!!!!!!!!!!!!1111

TyrAnnyA

New member
אני יודעת!!!

אבל לא מגלה לך. יש לי גם את המייל של ג'ארד שלשם אני כותבת לו כל ערב מכתבי אהבה

למעלה