פלייליסט בייס - 13.12.2007

RunNGun

New member
פלייליסט בייס - 13.12.2007

תכנית מס' 21 שעה ראשונה Leona Lewis - Bleeding Love (חדש!!!!) David Banner Feat. Akon & Snoop Dogg - Speaker Gucci Mane Feat. Shawnna & The Game - I Might Be (חדש!!!!) 50Cent Feat. Justin Timberlake - She Wants It (Remix) Beyonce Feat. Jay-Z - Upgrade You Gym Class Heroes - Clothes Off Alicia Keys Feat. Shaggy - No One (Remix) Eve Feat. Sean Paul - Give It To You Justin Timberlake Feat. Ifty - What Goes Around Comes Around (השת"פ הדמיוני!) Erykah Badu - On And On Soulja Boy - Crank Dat שעה שנייה Kanye West Feat. T-Pain - Good Life Wyclef Jean Feat. Lil Wayne & Akon - Sweetest Girl The Dream Feat. Rihanna - Livin A Lie (חדש!!!!) Chris Brown Feat. T-Pain - Kiss Kiss איילה אינגדשט - ממי Lil Mama - Tour Bus (G-Slide) סידי עם צ'ולו - הבלאגן ממשיך LL Cool J Feat. LeShaun - Doin' It Timbaland Feat. Keri Hilson - The Way I Are Young Jeezy Feat. Three 6 Mafia - Hood Rat Bubba Sparxxx - Ugly Pitbull Feat. Kendog & Liorical - Ay Chico (Ba Li Mekupelet) (השת"פ הדמיוני!) Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

dune d

New member
Leona Lewis זה חתיחת דראק

בין הדברים הגרועים שיצאו השנה וקיבלו חשיפה כל כך גדול על כלום. מלבד זה נראה אחלה של פליליסט האמת...

dune d

New member
בסופו של דבר שניהם יעלמו מן העולם

ואף אחד לא ישמע מהם בשנה שנתיים הקרובות.

moshe alfasi

New member
מומי לא רוצה לזרוק שת"פים חדשים?

עם כל האהבה שלי לשת"פ עם קנדוג והשת"פ עם יפתי, כוסומו... זרוק משהו חדש
תאכלס תוכנית גדולה, חבל שאין יותר עברית, וכל ה"חדשים", הם סוג של זבל אורגני. שיהיה בתענוגות, מחכה לעוד תוכניות...

RunNGun

New member
צריך רק לציין

שגם התכנית הזו וגם התכנית בשבוע שעבר היו תכניות שמבוססות יותר על בקשות המאזינים, עם באמת פחות חומרים חדשים, שת"פים, כוכבים בוחרים שחור וכו'. בשבוע הבא תכנית רגילה ובקרוב (לא ברור לי בדיוק מתי - נדמה לי בתכנית הראשונה של 2008) - ספיישל סיכום שנה חגיגי של "בייס". שווה.

RunNGun

New member
שני תיקונים

השיר של איילה אינגדשט הוא "תחת עיניך", והשיר שלפני מריה קארי הוא: Ras Kass Feat. R Kelly - All The Above זהו סופ"ש מקסים שיהיה אבישי.

אני רוצה לחזק את דברי rungun ולהוסיף...

ששתי התוכניות האחרונות היו באמת מבוססות יותר על בקשות קהל המאזינים שלנו ,שמשאירים לנו הודעות בטלמסר או בפורום בייס באתר רדיוס . אם יש חברי פורום המעוניינים להשאיר בקשות לשירים קומוניקטיבים שיעבדו בתכנית ,תעשו כן ואני ומומי נתייחס גם לבקשות אלו . בכל מקרה בשבוע הבא תחזור התכנית לפורמט המקורי שלה וצפויים הרבה דברים חדשים וטובים אשר נאגרו במהלך השבועיים האחרונים . בעניין השת"פים ,אני יכול לומר שיש שלושה אומנים מקומיים ונחשבים שכבר הביעו את רצונם לעשות את השת"פ וכבר נבחרו להיטים ואני מבטיח שאם לא בתכנית הבאה כבר בשבועות הקרובים תוכלו להתענג על שת"פים חדשים . שיהיה סוף שבוע מהנה לכולם . לא לשכוח שבוע הבא יום חמישי ה-20.12 משעה 21:00-23:00 ברדיוס 100 FM "בייס-מוזיקה שחורה היום". בקרוב :תכנית סיכום השנה-עם כל הזוכים וכל האומנים שעשו לנו את השנה הזו (לטובה וגם לרעה) :)

למעלה