פלייליסט החלומות

טיפקסית

New member
פלייליסט החלומות

מהו עבורכם פלייליסט החלומות להופעה של טיפקס כאן תוכלו להרכיב את הפלייליסט שהייתם חולמים לשמוע בהופעה אני מתחילה: פתיחה:אל תשכחי לזכור אותי [נעימה] והפעם שיר אהבה כמו לפני עשרים שנה יש לי חברה ילד היה לילה גשום בבית אבא ואתה ביום שיפלו הכוכבים מעברון מאולתר [סולו גיטרות או תופים כמו בהופעות של הדג נחש] התקליטן גבר אחי גרי הניגרי עננה כמו לפני עשרים שנה גרסת רגאיי יושבים בבית קפה כולם הלכו לקניון החדש החיים שלך בלאפה העוול ירון זהבי בשביל קליפות הגרעינים תזרח-שיר סיום

הוד11

New member
שלי

פתיחה קוף לילה אבל גרסה ארוכה יותר רבי ג'ו כפרה בתוך נייר עיתון מאמי אחרי זה אל תשכחי לזכור אותי הנעימה ואתה מעלה אבק והפעם שיר אהבה טוקטה ופוקטה בג'י מינור ריקוד הפסדובלה בבית אבא התחנה הישנה ואיזה קטע נגינה לסיום

Funky Giraffe

New member
מממ

מה עשית קוף לילה האחרון בעשירון התחתון עם היד על הטלפון ביום שיפלו הכוכבים אל תשכחי לזכור אותי אם את בסביבה ספור עד עשר גברת כולם הלכו לקניון החדש דינה אילו היית הדואר בא היום סידיח' ביבי

טיפקסית

New member
וואי עידו

הרגע נזכרתי שיש לי בהקלטת של "מה נשמע" עם קובי אוז קטע שהראו של טיפקס ששרים את סידיח' ביבי בהופעה וואי זה מעולה הם שרים את זה מעולה. וואי באמת צריכים להחזיר את השיר הזה להופעות שלהם תן לי לדאוג לזה ואתה בינתיים תדאג למה שדיברנו עליו באייסי ואם תתפוס את סיגל,תעדכן אותי בקשה

למעלה