פלייליסט השבוע!

פלייליסט השבוע! ../images/Emo193.gif

היי כולם! פתחתי את השבוע הזה עם טיונים ממש טובים, ועם עצב בלב. למה? כי כמעט כולם היו של זמרים שכבר לא איתנו... מה שכל כך יפה בזמרים המגיעים מג'מייקה, הוא שהם לעולם לא מפסיקים לשיר ולהופיע... אלא שאין חיי נצח... אז נושא הפלייליסט הזה יוקדש להם, לכן על כל אחד לשרשר לכאן טיון אחד אהוב עליו של זמר/ת שהלך מהעולם. הטיון שלי: Tennor Saw-Roll Call
(לחצו על שם הטיון להורדה)

DuBsYs

New member
פלייליסט השבוע!

בוא נעשה את המשחק מעניין יותר , שכל אחד יתן טיין נוסף של האומן שרשמו לפניו וטיון נוסף של אומן אחר, למשל tenor saw - Victory Train ו - Hugh Mundell - Great Tribulation

מצויין! אחלה רעיון!

אני רק אמשיך אותך כי לא שאני מפקפק חלילה אבל אני לא בטוח כמה כאן כבר הספיקו להתמקד ביו מאנדל, וגם כדי שנזרום עם העניין... Hugh Mundell-24 hours a day ו- Jacob Miller-Ghetto On Fire מי ימשיך אותי?

DuBsYs

New member
בוא נרוץ עם זה למען זיכויי הרבים

Jacob Miller - Roman Soldiers Of Babylon Prince Far I - Heavy Manners

yaarasta

New member
מדהים

קראתי את ההודעה הראשונה של שיידי, ואמרתי שאני חייב להוסיף שיר של Peter Tosh........ ואז המשכתי לקרוא וראיתי את אשר כתבת.... מפחיד
ובכן: Peter Tosh - Igziabeher Joseph Hill - See them a come (חבר בלהקה המדהימה Culture) -יער

rudeboy sound

New member
אחלה משחק, אני בפנים, חשוב מאוד

לזכור את כל האומנים שלא איתנו כבר, מכל מיני סיבות, אבל בשאירו את חותמם על המוזיקה לתמיד... JOSEPH HILL AKA CULTRE - COME JAH PEOPLE GARNET SILK - A MAN IS JUST A MAN

DuBsYs

New member
יש להכניס נושא להודאה

Dennis Brown - have no fear Desmond Dekker - Israelites מי ממשיך?

Carcass

New member
סחבק אלא מי...

Desmond Dekker - King Of Ska לדעתי צריך לתת כבוד לבוב,אחרי הכל הוא המוסט פיימוס מבין אלה שהלכו לעולמם. Bob Marley - Bad Card

xXx Shiraz xXx

New member
תותח אתה עם באד קארד

מממ עוד אחד של בוב, אני חייבת Bob Marley - turn your light down low שיר שגורם לי לבכות |בוכה|

Carcass

New member
בשביל לא להרוס תרצף של המשחק,

כי לא הבנת :p Bob Marley - Forever Loving Jah יאללה המשך משחק: Dennis Brown - Make It Easy On Yourself אחד מהטיונים האדירים אי פעם.

נמשיך?

לא לחזור על זמרים פעמיים, הרעיון הוא להעלות כמה שיותר זמרים... וכאן כבר מתחיל האתגר לדעתי :)) Jacob Miller-Tenement Yard Nitty Gritty-Good Morning Teacher

Carcass

New member
תכלס היה כבר את טנור סו,אבל..

נזרום Tenor Saw - Fever Hortense Ellis - Why Birds Fly היתה אחותו של האמן אלטון אליס,הקליטה בין השאר שני אלבומי ספליט עם דריק מורגן,ואלבום עם אחיה. נפטרה בשנת 2000 מזיהום בקיבה. עכשיו,זה נהיה קשה.

למעלה