פלייליסט "חומר מקומי" 03.05.09

פלייליסט "חומר מקומי" 03.05.09

מאיה בוסקילה - נשמתי גיא מר - אין לי מה להתלונן הפרויקט של עידן רייכל - Todas las palabras מאיר הדר - הכי עצובים אחינועם ניני ומירה עוואד - עינייך דור דניאל - מחר יהיה בסדר הפיל הכחול - יסמין בין השמשות - עוד לא אהבתי די ירמי קפלן - כל אחד יכול ירדן בר כוכבא ודידי שחר - מה שבאור נעלם אביתר בנאי - אותיות פורחות באוויר אמיר פיי גוטמן - סיבה מספיק טובה אולארצ'יק / קלפטר / שמיר - ערב של יום בהיר אריק ברמן - הסיגריה האחרונה כמה זמן לא שמעתי את... פרננדו סייש - איזה בלאגו הסנדלרים היחפים - בלונים מרגלית צנעני - עץ ירוק מפלסטיק אורי מרק ותמי ענבר - לרוץ אל החולות (בכורה!) אלה דהן (מתוך "יניב כהן-אוסף של תמונות) - כמו מאהבת רן זמיר - קחי

פלייליסט "חומר מקומי" 04.05.09

גידי גוב - יעלה ויבוא 2009 וירג'יניה - פחות או יותר אחינועם ניני ומירה עוואד - עינייך טוקה - 30 שעות סאבלימינל - חי בגדול מיכאל גיירלסאמר - לא נרדם (אשתי היקרה) אמיר פיי גוטמן - סיבה מספיק טובה דור דניאל - רציתי רונה קינן - אתה מתעורר הפרויקט של עידן רייכל - Todas las palabras קובי אפללו וסגיב כהן - שכל העולם יידע ירמי קפלן - כל אחד יכול הסנדלרים היחפים - בלונים כמה זמן לא שמעתי את... דטנר וקושניר - שיר הבטלנים סיגל שחמון - תגלי לו תוקי - זה אני גיא מר - אין לי מה להתלונן סיוון - דף חדש

פלייליסט "חומר מקומי" 05.05.09

אוריין רייס - לחפש אהבה גיא מר - אין לי מה להתלונן שילה פרבר - לונדון דורון מדלי - להתמודד עם עצמי בין השמשות - עוד לא אהבתי די הקרטל - לא בנאדם הפרויקט של עידן רייכל - Todas las palabras הסנדלרים היחפים - בלונים מופע הארנבות של ד"ר קספר - האש שלה מעין כץ - נלחם בעצמי נועם פנחסוב - שמתי לב הפיל הכחול - התנועה זורמת הפיל הכחול - צעקות הפיל הכחול - שמח הפיל הכחול - סנטיאגו הפיל הכחול - יסמין הפיל הכחול - שיר על הים

פלייליסט "חומר מקומי" 06.05.09

אורי מרק - לא לדבר על מין שרון הולצמן - חופשי סאבלימינל - חי בגדול אלה דהן (מתוך יניב כהן-אוסף של תמונות) - כמו מאהבת אריק ברמן - הסיגריה האחרונה אוריין רייס - לחפש אהבה התקווה 6 - 2602 שלום חנוך - אומרת לי לעד כמה זמן לא שמעתי את... דני סנדרסון - חתונה מיכל אמדורסקי - אוויר לנשימה שרית חדד - מירוץ החיים תיסלם - יש זמן הסנדלרים היחפים - בלונים הפרויקט של עידן רייכל - Todas las palabras סיגל שחמון - תגלי לו שתיים - עוד מעט מאיר הדר - הכי עצובים קובי אפללו וסגיב כהן - שכל העולם יידע אביב גפן - אור קטן בלב

למעלה