פלייליסט "חומר מקומי" 03.08.08

פלייליסט "חומר מקומי" 03.08.08

גלי עטרי - בין האש ובין המים אייל שחר - לא חשוב לאן שיר השבוע התבלינים - עדיף וכדאי כהן את מושון - באסה עולה חדש נועה כרמל נועה כרמל - שלג סינגפור - עפיפונים בעז מעודה - אורח בעולם מרפסות - מלכת הדבורים / בכורה דנה לפידות - משוגעת ניר פרידמן וגיל קופטש - עראק אשכוליות עמית באומל - דרך ארוכה

אני דורשת חולצת ביטלס../images/Emo99.gif

דנה לפידות,מרפסות, תבלינים

פלייליסט "חומר מקומי" 04.08.08

בועז מעודה - אורח בעולם גרוב כנעני - בורא עולם שיר השבוע התבלינים - עדיף וכדאי הסוכריות - עכשיו שמח ראיון עם אייל שחר אייל שחר - לא חשוב לאן רועי טל - נמה קמה / בכורה שירלי לילו - בוא אליי אברהם טל - הזמן עושה את שלו שחר אבן צור - אישה יפה שלומי אגמון - מחפש עניין

פלייליסט "חומר מקומי" 05.08.08

יונתן רוזן - אוטומוביל סינגפור - עפיפונים שיר השבוע התבלינים - עדיף וכדאי רועי טל - הפסקתי לנסות / LIVE רועי טל - תהיי כמוני / LIVE רועי טל - 15 דקות / LIVE קרוליין - תמונת פספורט רועי טל - עליסה

אוטומוביל../images/Emo12.gif

ישןןן חח מקווה שמוריה מסרה דשים ונישקות ומוטי... לא לבוא עם החולצת ביטלס עד שאחזור ואני אסיים ב- בטי מלכה

פלייליסט "חומר מקומי" 06.08.08

אייל שחר - לא חשוב לאן עלמה זוהר - שיר אהבה אינדיאני שיר השבוע התבלינים - עדיף וכדאי עודד אלאלוף - ננצח את הזמן יונתן גת "קופץ לביקורת" שרון עזריה - הבית שלי שרון הולצמן וג'קו אייזנברג - בוקר טוב עולם מרפסות - מלכת הדבורים דנה לפידות - משוגעת מישה קירקילן - כואב אבישי כהן - אהבה חדשה

למעלה