פלייליסט "חומר מקומי" 07.06.09

פלייליסט "חומר מקומי" 07.06.09

שרית חדד - מירוץ החיים הפרויקט של עידן רייכל - רוב השעות גיא זוארץ - כל הבשורות ענבל ובועז שרעבי - חיכיתי שתגיע גיא מר - אין לי מה להתלונן עידן חיים-דוד - אז מה אם את שמנה הראל סקעת - מובן לי עכשיו נינט טייב - אם אני אלך גליה ירון - סוף העולם אביתר בנאי - עד מחר ישראל בר-און - מצילה אותי אביהו לנדוור וגיא מר - באתי לשיר שיר השבוע מיכאל גריילסאמר - יאללה בואי הדורבנים - לא פוגע כמה זמן לא שמעתי את... אריק איינשטיין ויוני רכטר - גברת עם סלים התבלינים - הצד הטוב של החיים תומר ממיה - נתתי קולי ברי סחרוף ורע מוכיח - מה לך יחידה ג'וני - הבלון שלה אמיר חדד - חלל

גברת עם סלים../images/Emo47.gif

לאוטובוס נכנסת גברת עם סלים, תראו איך היא תופסת את כל הספסלים

פלייליסט "חומר מקומי" 08.06.09

ישראל, ליבי וכרמל - רציתי לשיר אוריין רייס - לחפש אהבה יאיר זיו - עולם יפה יותר מה קשור - שמועות בוסה - ריקוד רומנטי רן זמיר - קחי אבי ווקנין - אין מקום דור דניאל - בין החלומות החדשות - להיות שוב זר לך הפרויקט של עידן רייכל - רוב השעות נינט טייב - אם אני אלך אלי אלטוניו - אהבה בקיץ אשתקד שיר השבוע מיכאל גריילסאמר - יאללה בואי נועם פנחסוב - יופי כמה זמן לא שמעתי את...קוקי ורינתי - שיר המנגל בטי - מקום חדש תוקי - אחד חן אהרוני - ברחוב מאיר הדר - הכי עצובים עמיר חדד - קשה למצוא מילים

פלייליסט "חומר מקומי" 09.06.09

הראל סקעת - מובן לי עכשיו גיא זוארץ - כל הבשורות ספארי - מישהו בסוף נשאר לבד הפרויקט של עידן רייכל - רוב השעות סתיו נחום - שבת מאיה רוטמן - על אש קטנה אביתר בנאי - עד מחר אלי אלטוניו - אהבה בקיץ אשתקד הדורבנים - לא פוגע מיכל גבע - פה השמש שיר השבוע מיכאל גריילסאמר - יאללה בואי מיכאל גריילסאמר - לא נרדם (אשתי היקרה) מיכאל גריילסאמר - מתעורר מיכאל גריילסאמר - הדבורים איפה הילד - מנסה

פלייליסט "חומר מקומי" 10.06.09

דור דניאל - בין החלומות חן אהרוני - ברחוב ברי סחרוף ורע מוכיח - מה לך יחידה הדרה לוין ארדי - Love unplugged שרית חדד - מירוץ החיים המוזות - מרדף אבוד אלה דהן (מתוך "יניב כהן-אוסף של תמונות") - כמו מאהבת סתיו נחום - שבת הקרטל - רוקדת עם כולם תיסלם - יש זמן נינט טייב - אם אני אלך שיר השבוע מיכאל גריילסאמר - יאללה בואי הפרויקט של עידן רייכל - יאללה בואי כמה זמן לא שמעתי את... יהורם גאון - עוד לא אהבתי די נועם פנחסוב - יופי גליה ירון - סוף העולם שי עמר - בדרך למעלה ענבל ובועז שרעבי - חיכיתי שתגיע תמי ענבר - אקרא לך

למעלה