פלייליסט "חומר מקומי" 1.6.08

פלייליסט "חומר מקומי" 1.6.08

1.6.08 - יום ראשון אבישי כהן - שובי אליי מרפסות - אולי שיר השבוע קרן פלס - במכונית ליד הים המושבה - ים ראיון עם מיכה שטרית החברים של נטאשה - אני אוהב אותך שים אדרי - נראה כמו נצח אקסום - מה עם הכסף דנה לפידות - מוניות אסי זיגדון - מהאור אתם מוזמנים להגיב, להציע ולהביע

פלייליסט "חומר מקומי" 2.6.08

2.6.08 - יום שני הדג נחש - הנה אני בא LIVE מיכה ביטון ואריאל זילבר-אני המום שיר השבוע קרן פלס - במכונית ליד הים ביקורת הופעה-אביתר בנאי אביתר בנאי - תחרות כלבים 1:1 - אבק אדם הסוכריות וחיים אוליאל - איש וכינור כפיר אפשטיין - ליפול מאיה בוסקילה - שוברת שתיקה דנה לפידות-מוניות אתם מוזמנים להגיב, להציע ולהביע

מביעה../images/Emo3.gif

קודם כל אביתר בנאי
, דבר שני, כפיר אפשטיין
דבר שלישי, אריאל זילבר?
לאאאא
אסור להשמיע את היצור

פלייליסט "חומר מקומי" 3.6.08

3.6.08 - יום שלישי אריק ברמן - כרוניקה של שקיעה סגולה מאוד שב"ק ס' - מה שהיה היה שיר השבוע קרן פלס - במכונית ליד הים שים אדרי - נראה כמו נצח ראיון עם דין כרמל-סולן "המושבה" המושבה - ים מופע הארנבות של ד"ר קספר - היא כל הסיפור אבישי כהן - שובי אליי תוקי ומנור שבת - סוף פתאומי הפרויקט של עידן רייכל - מנעי קולך מבכי אתם מוזמנים להגיב, להציע ולהביע

shahar1989

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תכלס... הייתה לי התלבטות קשה עם עצמי עם זה ים = י-ם = ירושלים או ים = יםים בחרתי יםים

פלייליסט "חומר מקומי" 4.6.08

4.6.08 - יום רביעי # אורח באולפן: שים אדרי# דנה לפידות - מוניות שים אדרי - חדר עם אדם בודד שיר השבוע קרן פלס - במכונית ליד הים שים אדרי - נראה כמו נצח LIVE שים אדרי - מאוחר LIVE שים אדרי - אוהב LIVE כפיר אפשטיין וכנרת לימוני - הפחד נעלם אתם מוזמנים להגיב, להציע ולהביע

1mayush

New member
לא אהבתי את "הפחד נעלם"

כפיר הוא טוב לבד
הקול של כנרת לא מתאים למוזיקה של כפיר.. מתאים לה משהו שקט ועדיין. שאר השירים טובים

Tzassa

New member
זה שיר שקט ועדין.

הקול שלה סתם בעייתי (בעיני)
.

shahar1989

New member
מסכימה../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif

כינרת מדהימה בעייני, הדואט מעולה עוד יותר בעייני, אבל אין על מה להתווכח, כל אחד והטעם שלו..

למעלה