פלייליסט "חומר מקומי" 10.05.09

פלייליסט "חומר מקומי" 10.05.09

דאבל קאסט - דו דו דו התקווה 6 - 2602 מעין כץ - נלחם בעצמי אשת חיל - המלאך הגואל אותי בוסה - ריקוד רומנטי קובי אפללו וסגיב כהן - שכל העולם יידע מרפסות- נגמר הלילה טוקה - 30 שעות רן זמיר - קחי דור דניאל - רציתי גיא מר - אין לי מה להתלונן שרית חדד - מרוץ החיים אורי פיינמן - לא לקחתי שום דבר עדי מדנס - זמר מזרחי כמה זמן לא שמעתי את... גילי וגלית - דרך המלך מאיר הדר - הכי עצובים תיסלם - יש זמן ירמי קפלן - כל אחד יכול סיגל שחמון - תגלי לו שתיים - עוד מעט הפיל הכחול - יסמין

פלייליסט "חומר מקומי" 11.05.09

בוסה - ריקוד רומנטי מורן גמליאל - הצבעים משתנים וירג'יניה - פחות או יותר הקרטל - לא בנאדם בין השמשות - עוד לא אהבתי די ישראל בראון/לי בירן/כרמל אקמן - רציתי לשיר (השמעה ראשונה) קובי אפללו וסגיב כהן - שכל העולם יידע מאיה בוסקילה - נשמתי אורי מרק ותמי ענבר - לרוץ אל החולות דודו טסה - בסוף מתרגלים להכל אריק ברמן - הסיגריה האחרונה כמה זמן לא שמעתי את... דורון מזר - נגני לי בללייקה שרון הולצמן - חופשי שתיים - עוד מעט הסנדלרים היחפים - בלונים אמיר פיי גוטמן - סיבה מספיק טובה רן זמיר - קחי הפרויקט של עידן רייכל - Todas las palabras יוסי בנאי ז"ל - מרוב אהבה (3 שנים למותו)

../images/Emo45.gif

השילוב של דודו טסה ואריק ברמן!!!!1 ועוד שירים כאלה יפים

פלייליסט "חומר מקומי" 12.05.09

אחינועם ניני ומירה עוואד - עינייך סתיו נחום - שבת רן זמיר - קחי רונה קינן - אתה מתעורר שרית חדד - מירוץ החיים תוקי - מה עם אהבה טוקה - 30 שעות תיסלם - יש זמן סאבלימינל - חי בגדול אורי מרק - לא לדבר על מין אורי מרק - החטא אורי מרק - לרוץ אל החולות אורי מרק - וולפגנג אורי מרק - ים המלח אורי מרק - להתפתות

למעלה