פלייליסט "חומר מקומי" 12.07.09

פלייליסט "חומר מקומי" 12.07.09

מיכאל גריילסאמר - יאללה בואי הראל סקעת - בואי היום תוקי - אחד מיכל גבע - פה השמש כפיר אפשטיין - ראש בחול טל שגב - אשכנזי מזרחי יאיר זיו - עולם יפה יותר משה פרץ - שתיים בלילה סיגל שחמון - לאן מכאן בועז מעודה - מסע חיי בועז מעודה - לך אלי תשוקתי בועז מעודה - אורח בעולם בועז מעודה - שער ליבך בועז מעודה - כאילו כאן בועז מעודה - שתישאר בועז מעודה - מה יפו פעמייך

פלייליסט "חומר מקומי" 13.07.09

חן אהרוני - ברחוב תמר אייזנמן - Sun עידו לדרמן - אם תלכי הראל סקעת - בואי היום הדורבנים - לא פוגע שי עמר - מלך ומלכה נועם פנחסוב - יופי אביתר בנאי - עד מחר פבלו רוזנברג - עד שמצאתי אותך מיכל אמדורסקי - בחורים כמוך אסי סתיו - יבול אסי אברג'יל - יהיה טוב שי גבסו - ארגזים שלום חנוך - בוכה רק לי כמה זמן לא שמעתי את... דורון מזר - אני חוזר הביתה דור דניאל - מאבד אותך שוב כפיר אפשטיין - ראש בחול מופע הארנבות של ד"ר קספר - עוד יום עמית ארז - Animal heart

פלייליסט "חומר מקומי" 15.07.09

דור דניאל - בין החלומות רן זמיר-קחי אוהד חיטמן - אלוהים, אל תנסה אותי סי היימן - אליי מוש בן ארי - לא נשבר רגב דהן - לתמיד דניאלה פיק - מאוהבת אייל שכטר - מתוק ומר מיקה קרני - נהר הזמן התיירים - פרה פרה סקאזי דרייב וארקדי דוכין - שני עולמות החדשות - להיות שוב זר לך שירי ביטון - כשהמלך עיוור אסף אבידן והמוג'וז- Small change girl צילי ינקו - אמיתי וכואב יאיר זיו - עולם יפה יותר איפה הילד - מנסה אלעד כהן ושגיא צורף - יבשה לים

למעלה