פלייליסט "חומר מקומי" 14.12.08

פלייליסט "חומר מקומי" 14.12.08

ישראל בר-און - לב אוהב אברהם טל - שדות האש שיר השבוע עידו לדרמן - האור בעיניים איה כורם - האישה עם השקית שגיא זקוסקי - זמן מורן גמליאל - דימיונית (השמעת בכורה) דודו לוי - בואי אבישי כהן - שעות רגישות יאיר זיו - ברחובות פריז תומר ממיה - מריח כישלון

פלייליסט "חומר מקומי" 15.12.08

הפרויקט של עידן רייכל (שמעון בוסקילה) - מין נהאר לי משיתי תומר ממיה - מריח כישלון שיר השבוע עידו לדרמן - האור בעיניים אסף אמדורסקי - יש לך מקום ג'וני וכהן@מושון - מסיבת כיתה ארקדי דוכין -יום אחד מורן גמליאל - דמיונית דור דניאל - מקום לצידך איל שטינברכר - מכונת זמן

פלייליסט "חומר מקומי" 16.12.08

יאיר זיו - ברחובות פריז ריקי גל - בסוף היום אני צריכה אותך שיר השבוע עידו לדרמן - האור בעיניים תומר ממיה - מריח כישלון גלי עטרי - ואולי אברהם טל - שדות האש רפי טויזר - מחוזות של אהבה יובל זדרמן - ריאליטי אבישי כהן - שעות רגישות

פלייליסט "חומר מקומי" 17.12.08

שירי מימון - חלק ממך מורן גמליאל - דימיונית שיר השבוע עידו לדרמן - האור בעיניים מאור כהן - מה ידוע על היום הזה שחר אבן צור - זיכרון ישן דור דניאל - מקום לצידך דורון מדלי ולירון לב - חופש הפרויקט של עידן רייכל (שמעון בוסקילה) - מין נהאר לי משתי דפנה דקל - איך תזכור

../images/Emo126.gifדמיונית ../images/Emo99.gif

מורן גמליאל
רוצה הופעה שלו כבר.

למעלה