פלייליסט "חומר מקומי" 22.6.08

פלייליסט "חומר מקומי" 22.6.08

סינרגיה - תאמין יוני פוליקר - שונא לאהוב שיר השבוע ג'וני מארח את תום רהב - בלילה בחלום דנה לפידות - מוניות "עולה חדש" יונתן כנען - ספטמבר עברי לידר - רק תבקש ריטה - היינו גדולים נועם פנחסוב - לעוף אסף אמדורסקי - רכבת לצפון Missflag - You're not easy to love אתם להגיב, להציע ולהביע

כל השירים פה טובים ../images/Emo13.gif

חוץ מ'ספטמבר' ו-'בלילה בחלום' שאני עוד צריכה לשמוע..

amitshilo

New member
שיט!../images/Emo7.gif שחכתי להקשיב!../images/Emo7.gif

טיפשה...לא חשבתי על זה אתמול..ופתאום קלטתי שכבר ה-23...טיפשה

amitshilo

New member
אה, אמ,

כמובן ששחכתי להאזין ביום ראשון לפלייליסט המעולה והיום לראיון. כן, טיפשה.

פלייליסט "חומר מקומי" 23.6.08

מרינה מקסימיליאן בלומין - סוף סוף המושבה - ים שיר השבוע ג'וני מארח את תום רהב - בלילה בחלום ביקורת הופעה עם איתן כהן אלון אולארצ'יק - בא לשכונה בחור חדש (ג'אז) אבישי כהן -שובי אליי ראיון עם עברי לידר עברי לידר - רק תבקש עלמה זוהר - אגו טריפ דניאל בן חיים - תסתכלי עלינו התבלינים - בואי עכשיו אתם מוזמנים להגיב, להציע ולהביע

../images/Emo99.gifואוווו@#$@#$@$@$@##$$%^$%^$

אתמול האזנתי לתכנית בחוסר הקשבה שכזה, הבגרות במתמטיקה הלחיצה יותר מידי
ועכשיו אני קולטת ש.... היה אולארצ'יק
ועם שיר מעולהההההה
וגם היה את השיר שלי- "הלב שלי פועם וזה כואב כי את לא יודע כמה את (ה)ים אני אוהב"
ו..כמובן שהיה את עברי
*טסה לארכיון של התכנית*

לגמרי כמוך ../images/Emo45.gif

אני שומעת כל בוקר באוטו בדרך לבי"ס רדיו ירושלים היה את מרינה וישר כיביתי. לא יכולה לשמוע אותה

פלייליסט "חומר מקומי" 24.6.08

אתניקס מארחים את הנרי וניקה - דיסקוטק אשד אש - שמוליק יצור שיר השבוע ג'וני מארח את תום רהב - בלילה בחלום ריטה - מחכה ריטה - עטוף ברחמים ראיון עם ריטה ריטה - היינו גדולים מרפסות - אולי עברי לידר - רק תבקש תוקי ומנור שבת - סוף פתאומי אתם מוזמנים להגיב, להציע ולהביע

פלייליסט "חומר מקומי" 25.6.08

עברי לידר - רק תבקש יואב דגני - סיפור עצוב שיר השבוע ג'וני מארח את תום רהב - בלילה בחלום קרן פלס - במכונית ליד הים יונתן גת "קופץ לביקורת" קורין אלאל - עד סוף אפריל ארי גורלי - ירית בי יוני פוליקר - שונא לאהוב שירי מימון ונועה פארן - ורציתי שתדעי סגול 59 ודן תורן - פינג פונג אתם מוזמנים להגיב, להציע ולהביע

למעלה