פלייליסט "חומר מקומי" 23.11.08

פלייליסט "חומר מקומי" 23.11.08

מרפסות - זמן אחר באגו דאגו - חבר ערבי שיר השבוע י.ק זולה - זה קורה הפרויקט של עידן רייכל - רוב השעות הפרויקט של עידן רייכל - Cada dia תמי ענבר - שלך אריק ברמן - הגשמה עצמית ניסים צדוק והנפלאות - אם תרצי הילה זהרור - ציפור שחורה שירי מימון - חלק ממך יוני בלוך - אהבה רחוקה

פלייליסט "חומר מקומי" 24.11.08

מאור כהן - לילה עיר איתן שפירא - אין חניה אורי מרק - לא לדבר על מין שיר השבוע י.ק זולה - זה קורה יובל זדרמן - ריאליטי (השמעת בכורה) ריקי גל - בסוף היום אני צריכה אותך הפרויקט של עידן רייכל - ננעל במבטו הפרויקט של עידן רייכל - מין נהאר לי מישטי יאיר זיו - ברחובות פריז הקרטל - לשים לך דיסק נתן סבן - אכלנו במבה שתינו קולה יואב דגני - עכשיו וירג'יניה - לא שולט

פלייליסט "חומר מקומי" 25.11.08

דין דין אביב - ספרי לי אהובה יהלי סובול ורע מוכיח - היא לא יפה שיר השבוע י.ק זולה - זה קורה קנדוג מארח את מומי לוי - עניין של זמן ריקי גל - בסוף היום אני צריכה אותך אברהם טל - שדות האש הפרויקט של עידן רייכן - מי נהר גלי עטרי - למה לא תבואי יובל זדרמן - ריאליטי ליעד ברוידא - גן עדן חדש מרפסות - זמן אחר

פלייליסט "חומר מקומי" 26.11.08

שירי מימון - חלק ממך יאיר זיו - ברחובות פריז שיר השבוע י.ק זולה - זה קורה המושבה - דרך חדשה באגו דאגו - חבר ערבי הפרויקט של עידן רייכל - Todas las Palabras אייל גולן - זה אני אבישי כהן - שעות רגישות מרפסות - זמן אחר ג'וני מארח את כהן@מושון - מסיבת כיתה

למעלה