פלייליסט "חומר מקומי" 24.05.09

פלייליסט "חומר מקומי" 24.05.09

דור דניאל - בין החלומות הראל סקעת - מובן לי עכשיו ספארי - מישהו בסוף נשאר לבד וירג'יניה - פחות או יותר גיא זוארץ - כל הבשורות גיא מר - אין לי מה להתלונן הדורבנים - לא פוגע (השמעת בכורה) אביתר בנאי - עד מחר שיר השבוע אמיר דדון - חלל תיסלם - יש זמן החדשות - להיות שוב זר לך חן אהרוני - ברחוב ברי סחרוף ורע מוכיח - מה לך יחידה סתיו נחום - שבת כמה זמן לא שמעתי את... ללדין - יעקב שירי מימון - תמשיך ללכת דורון מדלי ולירון לב - חופש תומר ממיה - נתתי קולי תמי ענבר - אקרא לך

פלייליסט "חומר מקומי" 25.05.09

בוסה - ריקוד רומנטי ישראל, ליבי וכרמל - רציתי לשיר מיכאל גריילסאמר - לא נרדם (אשתי היקרה* פבלו רוזנברג - העולם שלנו רן זמיר - קחי טוקה - 30 שעות מאיה בוסקילה - נשמתי מישל גוריאשווילי - מלך לבדו מאיר הדר - הכי עצובים רונה קינן - אתה מתעורר הראל סקעת - מובן לי עכשיו הקרטל - רוקדת עם כולם גיא זוארץ - כל הבשורות שיר השבוע אמיר דדון - חלל אביתר בנאי - עד מחר כמה זמן לא שמעתי את... להקת פיקוד דרום - אני מת דור דניאל - בין החלומות מאיה רוטמן - על אש קטנה תוקי - אחד אתי אנקרי - ידידי השכחת

פלייליסט "חומר מקומי" 27.05.09

שירי מימון - תמשיך ללכת אביהו לנדוור וגיא מר - באתי לשיר שייקה אופיר ז"ל - אני אדם רגיל מאוד דור דניאל - בין החלומות גיא זוארץ - כל הבשורות הראל סקעת - מובן לי עכשיו אמיר דדון - חלל תוקי - אחד תיסלם - יש זמן טרי פוייזן - Comme Ci Comme Ca תמי ענבר - אקרא לך פבלו רוזנברג - העולם שלנו אריק ברמן - הסיגריה האחרונה התקווה 6 - 2602 כמה זמן לא שמעתי את... השמחות - יהודה יהודה שרית חדד - מרוץ החיים ספארי - מישהו בסוף נשאר לבד שלום חנוך - העיקר דורון מדלי ולירון לב - חופש רועי טל - הפסקתי לנסות

למעלה