פלייליסט "חומר מקומי" 27.07.08

פלייליסט "חומר מקומי" 27.07.08

מאור כהן - רגע לפני אוהד חיטמן - בא לי קצב שיר השבוע גיא ושי אבזירוב - חבר גלי עטרי - בין האש ובין המים עולה חדש מיקסולידי - שירת שהם ארז לב ארי - אנה אפנה יואב דגני - סיפור עצוב עמית באומל - דרך ארוכה דנה לפידות - משוגעת

פלייליסט "חומר מקומי" 28.07.08

אברהם טל - הזמן עושה את שלו נועה כרמל - שלג שיר השבוע גיא ושי אבזירוב - חבר גלי עטרי - בין האש ובין המים ראיון עם מישה קירקילן מישה קירקילן - כואב התבלינים - עדיף וכדאי כפיר אפשטיין - ליפול מריונטה סול - עשור קרן פלס - פיז'ו 92 שים אדרי - מאוחר

פלייליסט "חומר מקומי" 29.07.08

עברי לידר - רק תבקש עידו מוסרי - הודעות שיר השבוע גיא ושי אבזירוב - חבר ביקורת הופעה עם איתן כהן מיכה שטרית - לאט לאט ראיון עם מאור כהן מאור כהן - רגע לפני גרוב כנעני - בורא עולם סינגפור - עפיפונים אביב גפן - הילד של כולנו מרפסות - אולי

O f r i s h

New member
רק אני חושבת שהוא קצת.. ממ..

לא יודעת איך לומר.. אבל... לא משהו, בקצרה? כאילו המסר שלו והכל מאוד מרגשים וחשובים, שלא תבינו לא נכון אבל "אתה תשוב, אתה תשוב, אתה הרי הילד של כולנו" ?! קצת, פתטי. טיפה. מזכיר לי קצת את "רק תבקש" של עברי לידר
משניהם ציפיתי ואני עדיין מצפה למשהו קצת אחר [בגלל שאני כה מעריכה אותם וזה:p ].. כמו שעד עכשיו היה בשירים שלהם בכל מקרה, יהיה טובD:

ואוו../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

עברי לידר- "רק תבקש"
עידו מוסרי- הודעות
מאור כהן
אביב גפן- הילד של כולנו
מרפסות- אולי
תכנית מ-ע-ו-ל-ה

פלייליסט "חומר מקומי" 30.07.08

דנה לפידות - משוגעת מריונטה סול - עשור שיר השבוע גיא ושי אבזירוב - חבר ארז דן - תבכי ראיון עם גלי עטרי גלי עטרי - בין האש ובין המים אורון אבידן - הריקוד של שנינו יהושע - רק דקה אבישי כהן - אהבה חדשה התבלינים - עדיף וכדאי יואב דגני - סיפור עצוב

shahar1989

New member
יהושע ויואב!

ואוו! רק דקה זה אחד ה-שירים!!! בחיי! מעולה! מעולה! מעולה!

למעלה