פלייליסט "חומר מקומי" 28.06.09

פלייליסט "חומר מקומי" 28.06.09

ברי סחרוף ורע מוכיח - מה לך יחידה אביתר בנאי - עד מחר אוריין רייס - לחפש אהבה החדשות - להיות שוב זר לך ניר גבע - מודה דנה לפידות - חוף גורדון שרית חדד - עוף גוזל נינט טייב - אם אני אלך איפה הילד - מנסה מריונטה סול - עשור שיר השבוע אוהד חיטמן - אלוהים, אל תנסה אותי דורון מדלי ולירון לב - חופש כמה זמן לא שמעתי את... היי פייב - אני אסף אבידן והמוג'וז - Small change girl דור דניאל - הכל רחוק הכל איתך מוש בן ארי - לא נשבר אביגיל רוז ואדם בן אמיתי - את לא יודעת שי גבסו והמראות - ארגזים הפרויקט של עידן רייכל - רוב השעות יניב כהן - קצת שונה קצת אחר ירדן בר כוכבא ודידי שחר - גלים גלים

פלייליסט "חומר מקומי" 29.06.09

שרית חדד - עוף גוזל מיכאל גריילסאמר - יאללה בואי ענבל ובועז שרעבי - חיכיתי שתגיע משה פרץ - שתיים בלילה הדורבנים - לא פוגע חן אהרוני - ברחוב שיר השבוע אוהד חיטמן - אלוהים, אל תנסה אותי אמיר ברנט - את יכולה לבחור אמיר דדון - חלל אקסום - אחלה קומבינה גיא זוארץ - כל הבשורות סתיו נחום - שבת צילי ינקו - אמיתי וכואב אסף אבידן והמוג'וז - Small change girl ישראל, ליבי וכרמל - רציתי לשיר כמה זמן לא שמעתי את... דנה אינטרנשיונל - נוסעת לפטרה הקרטל - רוקדת עם כולם נועם פנחסוב - יופי גליה ירון - סוף העולם מיתר קוטלר וענת בן חמו - הכל או כלום דור דניאל - בין החלומות

ארגזים - שי גבסו

אני מאד אוהב את השיר . מרגיז אותי שלא משמיעים אותו מספיק . זה שיר שצריך לשמוע אותו הרבה כדי להתחבר . חבל!

למעלה