פלייליסט "חומר מקומי" 31.05.09

פלייליסט "חומר מקומי" 31.05.09

אביתר בנאי - עד מחר הפרויקט של עידן רייכל - רוב השעות גיא מר - אין לי מה להתלונן ענבל ובועז שרעבי - חיכיתי שתגיע ברי סחרוף ורע מוכיח - מה לך יחידה מאיה רוטמן - על אש קטנה סתיו נחום - שבת מאיר הדר - אין לי מה להתלונן תוקי - אחד מיכל אמדורסקי - אוויר לנשימה דור דניאל - בין החלומות הראל סקעת - מובן לי עכשיו שיר השבוע חן אהרוני - ברחוב רן זמיר - קחי כמה זמן לא שמעתי את... אתניקס - שיר הטרטע איסלנד - אמסטרדם גיא זוארץ - כל הבשורות גליה ירון - סוף העולם הדורבנים - לא פוגע מעיץ כץ - נלחם בעצמי

../images/Emo45.gif

(חשבתי על זה, חבל שאין פה Like כמו בפייסבוק
.. שאפשר לעשות על הודעות) בכל מקרה > תוקי, מיכל אמדורסקי ודור דניאל אהבתי :) השיר של ברי סחרוף גם ממש טוב, אבל משמיעים אותו יותר מידי(לא ספציפית ברדיו ירושלים, בכל התחנות) וזה מקלקל. מובן לי עכשיו - יותר מידי סגנון עופר בשן, זה לא מייחד את סקעת. ובשבילי לפחות - זה הורס
. (אולי בגלל שאני לא אוהבת את עופר בשן? :-O)

פלייליסט "חומר מקומי" 01.06.09

הראל סקעת - מובן לי עכשיו מיכאל גריילסאמר - לא נרדם (אשתי היקרה) בין השמשות - עוד לא אהבתי די שרית חדד - מרוץ החיים החדשות - להיות שוב זר לך טוקה - 30 שעות אמיר דדון - חלל דור דניאל - בין החלומות מיקה שדה - תן לי לברוח הקרטל - רוקדת עם כולם הפיל הכחול - יסמין ישראל, ליבי וכרמל - רציתי לשיר שיר השבוע חן אהרוני - ברחוב מישל גוריאלשווילי - מלך לבדו מאיה בוסקילה - נשמתי תומר ממיה - נתתי קולי כמה זמן לא שמעתי את... נוער שוליים - ציירי לך שפם ספארי - מישהו בסוף נשאר לבד פבלו רוזנברג - העולם שלנו אלי אלטוניו - אהבה בקיץ אשתקד טרי פוייזן - Comme ci comme ca שירי מימון - תמשיך ללכת

למעלה