פלייליסט "חומר מקומי" 4.1.09

פלייליסט "חומר מקומי" 4.1.09

עברי לידר - אלוף העולם רמי קלינשטיין - אלוהיי הדברים הקטנים דור דניאל - מקום לצידך עידו לדרמן - האור בעיניים הפרויקט של עידן רייכל - מין נהאר לי משתי יואב דגני - כל מה שיכולתי דין דין אביב - שיבוא אליי יוני בלוך ויעל קראוס - שיר אחר מיקה שדה - פורטוגל הפרידמנים - דצמבר תמי ענבר - בנינו נועם פנחסוב - לעוף

פלייליסט "חומר מקומי" 5.1.09

מורן גמליאל - דימיונית איתן שפירא - זמן לבד גלי עטרי - ואולי רמי קלינשטיין - אלוהיי הדברים הקטנים ארי גורלי - תנועה אחת לא נכונה אללד ציטרין - ארץ זרה ריקי גל - מכל המלחמות מרפסות - זמן אחר רגב דהן - לחזור דורון מדלי - ממה אתה עייף תומר ממיה - מריח כישלון כפיר אפשטיין - אם הוא ילך ארקדי דוכין - יום אחד

מוטי שם לי את כל השירים

שרציתי... ולא הייתי

shahar1989

New member
ואוווווווו איזה תוכנית!!!!../images/Emo2.gif

מורן, איתן, אלדד, תומר וכפיר?!!!!!!1

פלייליסט "חומר מקומי" 6.1.09

חיים אזולאי - עצבות מאור כהן - לילה עיר ירדן בר-כוכבא ודידי שחר - יש מישהו שסולח דין דין אביב - שיבוא אליי הפרויקט של עידן רייכל - שאריות של החיים אבישי כהן - שעות רגישות עופר בשן ומיר מסיקה - האור יזרח גם בנפרד בטי - בין המילים דור דניאל - מקום לצידך יוני פוליקר - ואני לא הילה הררי - אם אתה הולך תמי ענבר - בנינו כפיר אפשטיין - יש לך כח (אקוסטי) אסף אמדורסקי - סיני

פלייליסט "חומר מקומי" 7.1.09

רמי קלינשטיין - אלוהיי הדברים הקטנים מורן גמליאל - דומים עידו לדרמן - האור בעיניים איתי פרל - אל תוותרי על הירח אוריין וייס - אילוליי קובי אפללו - יש בי אור דור דניאל - מקום לצידך הילה זהרור - ציפור שחורה עברי לידר - אלוף העולם קופסא שחורה - בשקט בשקט רגב דהן - לחזור דודו לוי - בואי מתן אטיאס - איך מוצאים שקט

למעלה