פלייליסט "חומר מקו" 02.11.08

פלייליסט "חומר מקו" 02.11.08

הפרויקט של עידן רייכל - חלומות של אחרים וירג'יניה - לא שולט שיר השבוע הקרטל - לשים לך דיסק כפיר אפשטיין - ליפול אורי מרק - לא לדבר על מין מאיה בוסקילה - רכבת אקספרס נועם פנחסוב - לעוף (בלעדי) קרן פלס - תקופה של שינויים אמילי קרפל - חוץ ממך דין דין אביב - ספרי לי אהובה פשוטי העם - שלום אסף אמדורסק י- יש לך מקום

נועם../images/Emo23.gif

לשמוע אותו ברדיו זה כל כך... אוח...

פלייליסט "חומר מקומי" 03.11.08

משתתפי פסטיבל שירי הילדים 2008 - הבובה פסטי דין דין אביב - ספרי לי אהובה שיר השבוע הקרטל - לשים לך דיסק נועה כרמל - תישאר יהלי סובול ורע מוכיח - ילדה קטנה הפרויקט של עידן רייכל - חלומות של אחרים חיים אזולאי - עצבות אברהם טל - פסטיבל נעמה פנחסוב - כשתבוא אליי מרפסות - זמן אחר עברי לידר - הדרכים הארוכות

פלייליסט "חומר מקומי" 04.11.08

כפיר אפשטיין - ליפול פרויקט דרום אמריקה - דרום אמריקה שיר השבוע הקרטל - לשים לך דיסק אבישי כהן - שלום עליכם קרן פלס - תקופה של שינויים לי בירן - עוד סיפור אחד של אהבה שחר אבן צור - זה הזמן שירי מימון - חלק ממך הפרויקט של עידן רייכל - חלומות של אחרים אמילי קרפל - חוץ ממך בוסה - חור בלבנה

GuyHemed

New member
לא אכפת לי מה תגידו עליי

אבל נדבקתי ל"לשים לך דיסק" של "הקרטל"

פלייליסט "חומר מקומי" 06.11.08

עברי לידר - הדרכים הארוכות תמי ענבר - שלך (השמעת בכורה) שיר השבוע הקרטל - לשים לך דיסק איזי ו.אש - יצאת חומוס בוסה - חור בלבנה הפרויקט של עידן רייכל - חלומות של אחרים איילה אינגדשט - הנה אקח (מתוך פרויקט שירי רחל) מאיה בוסקילה - רכבת אקספרס מאור כהן - למה? אני אוהב אותך וירג'יניה - לא שולט

למעלה