פלייליסט ישראלי קופצני?

פלייליסט ישראלי קופצני?

שלום, בקרוב אני מארגן מסיבה בדירה, שמוזיקה ישראלית תהיה חלק נכבד מהמוזיקה המושמעת בה. אני מחפש פלייליסט מועדוני, מהנה ואיכותי - של שירים שהם חובה ורצוי חדשים ויעשו הרבה הרבה שמח. יש המלצות?

ממממ בשלוף

איפה הילד מופע הארנבות של ד"ר קספר משינה מוניקה סקס ברי סחרוף רמי פורטיס(אבל מהאלבומי סולו שלו) הבילויים בום פם בלקן ביט בוקס!!!! שבק ס' חברים של נטשה אמדורסקי ועוד אין סוף אמנים שעל הבוקר אין לי כוח להזכר בהם

קבל, אני משקיע בשבילך:

אביב גפן - רומיאו ויוליה, תני לו ללכת, אל תדאג אביתר בנאי - כלום לא עצוב, מתי נתנשק אדם - אין מוצא אהוד בנאי - עיר מקלט, זמנך עבר, דוד ושאול, טיפ טיפה, הכוכב של מחוז גוש דן, אסתר איגי וקסמן - תישא אותי לאישה, לא מחכה יותר לדוור, בדרך למילווקי אינפקציה - זה עושה לי שמח, אציטון איפה הילד - השמים הגבול, מה שעובר עליי, לבן בחלום שחור, השדים הירוקים, משישהו שומע אותי אסף אמדורסקי - אהבה חדשה ברי סחרוף - כמעיין המתגבר, רעש לבן, כמה יוסי גידי גוב - ערב אבוד גרי אקשטיין - אני הולך לבית שאן דודה - אלף כבאים דנה ברגר - מלך עדי כהן - לא נרדמת תל-אביב הבילויים - אוטו זבל הדג נחש - לא מוותר, לא פראיירים, לזוז הזבובים - קרול היהודים - גניבה, תשחק אותה, ג'קי הקליק - אינקובטור זקני צפת - זה נכון, השכן יהודית רביץ - על רחבת הריקודים ירמי קפלן - מחפשת, הזונה והכלב כרמלה גרוס וואגנר - תמונה אימפרסיוניסטית מאור כהן - שקט שקט בייבי מוניקה סקס - סן חוזה, אחר כך, 180, הר של בייגע'לך, על הריצפה, רקוויאם לבלונדינית מופע הארנבות של ד"ר קספר - רדיו ג'ו, סקס, בשמלה אדומה, בואי דינה, משינה - 80% מהשירים של משינה מתאימים למסיבה, אני לא אתחיל אפילו. נושאי המגבעת - הבא בתור הוא סוס ניר פרידמן - חי בפלורנטין עברי לידר - בחולצת פסים, הכוס הכחולה פונץ' - עדינה, אני מאוהב בבחורה מבת ים פופלקס - קוראים לי איציק (אפשר גם את הגירסא של אסף אמדורסקי, אבל זו יותר טובה) ריקי גל - נערת רוק, יש לי חולשה לרקדנים רמי פורטיס - רד מעל מסך הטלוויזיה שלי, את לא טובה אליי שבק ס' - מביא אותה הפוך, ילד ירוק, אימפריה, יהיה פיצוץ, בעסקי ה-ש שייגעצ - המילים הכי יפות שלומי שבן - דניאלה, עם טליה תיסלם - רדיו חזק, עוד פגישה, כוכבים, חצבים פורחים תמוז - הולך בטל, סוף עונת התפוזים, תערובת אסקוט - החדר האינטימי שלי, ואולי תבוא איזו נחמה בהצלחה, ושלח הזמנה.

רקוויאם לבלונדינית מקפיץ?

הוא רוצה לשמח את האורחים לא להכניס אותם לדיכאון כרוני :\ אם כבר שיר מקפיץ וחמוד של מוניקה אז אני ממליץ על "בעיר הזאת| שיר כל כך טוב וחמוד... אבל בתכלס רוב הפלייליסט שהבאת פה מצוין

סבבה

איפה הילד -לבן בחלום שחור ,מישהו שומע אותי קספר- אחלום לנצח,בואי דינה,בשמלה אדומה משינה- אין מקום אחר , רכבת לילה לקהיר ועוד אזה מאה שירים שיתאימו למסיבה אנ'לא זוכר שמות מוניקה סקס- על הרצפה , גשם חזק , שנים חסומות ברי סחרוף - כמה יוסי(בהופעה!) רעש לבן , נגיעות , עיר של קיץ , חלליות , חם על הירח פורטיסחרוף/פורטיס- אין קץ לילדות , באוויר , תחנה סופית, אינקובטור ,דבש ,נעליים ,רד מעל סמך הטלוויזיה שלי ,את לא , תלוי על צלב ,שוטר פושע והענק הלוחש , תחת אש הבילויים- ערבב את הטיח אחמד , כשנפוליאון יכבוש את עכו , שאול מופז , אוטו זבל בום פם- בום פם, אחותך בלקן ביט בוקס - לא זוכר ת'שמות אז פשוט תקנה ת'דיסק ותנגן מההתחלה עד הסוף ויש לך מסיבה! מוזיקה מגניבה ביותר . נטשה - עכשיו אני , עוד נגיעה , עשי לי מה שבא לך כוורת - המגפיים של ברוך ,יו יה , למרות הכל , פה קבור הכלב אמדורסקי - אהבה חדשה , במערבולת , הוא האמין לה ,חלום כהה יש עוד כל כך הרבה אבל אין לי כוח חברי הפרום יעזרו לך יותר אני בטוח .

ומוסיפה...

לא ממש חדשים אבל... אהוד בנאי - פלורנטין, סרט רץ שוטי הנבואה - פה ביפו, משתוללים בכפר, הילדים קופצים, פאנן נקמת הטרקטור - אדון הסליחות פורטרט - עד אלייך החברים של נטאשה - אני לא רוקד כשעצוב פוליקר - ירקדו הבחורים+שותה הכפר (בהופעה) - זה להיט אחרי שכולם כבר שתו מספיק תמוז - סוף עונת התפוזים פונץ' - עדינה תיסלם - רדיו חזק, כשאת בוכה את לא יפה, תנו לי רוקנ'רול, ושמעתי שיש להם ביצוע עם סאבלימינל ל"האשם תמיד", לא שמעתי אותו אבל גם במקור כיף להיזכר... הדג נחש - רק תבחר.. אני אישית לא מצליחה לא לזוז ב"הנה אני בא" (אין ספור תקריות מביכות) שבק ס', מוקי... זה שמעלי אמר כמה שאי אפשר בלעדיהם בבקשה בבקשה, תגאל את החוגגים מ"דם חם", "שיר הפרחה" ו"לגור איתו" ותרשום אותי למסיבה

למעלה