קבל, אני משקיע בשבילך:
אביב גפן - רומיאו ויוליה, תני לו ללכת, אל תדאג אביתר בנאי - כלום לא עצוב, מתי נתנשק אדם - אין מוצא אהוד בנאי - עיר מקלט, זמנך עבר, דוד ושאול, טיפ טיפה, הכוכב של מחוז גוש דן, אסתר איגי וקסמן - תישא אותי לאישה, לא מחכה יותר לדוור, בדרך למילווקי אינפקציה - זה עושה לי שמח, אציטון איפה הילד - השמים הגבול, מה שעובר עליי, לבן בחלום שחור, השדים הירוקים, משישהו שומע אותי אסף אמדורסקי - אהבה חדשה ברי סחרוף - כמעיין המתגבר, רעש לבן, כמה יוסי גידי גוב - ערב אבוד גרי אקשטיין - אני הולך לבית שאן דודה - אלף כבאים דנה ברגר - מלך עדי כהן - לא נרדמת תל-אביב הבילויים - אוטו זבל הדג נחש - לא מוותר, לא פראיירים, לזוז הזבובים - קרול היהודים - גניבה, תשחק אותה, ג'קי הקליק - אינקובטור זקני צפת - זה נכון, השכן יהודית רביץ - על רחבת הריקודים ירמי קפלן - מחפשת, הזונה והכלב כרמלה גרוס וואגנר - תמונה אימפרסיוניסטית מאור כהן - שקט שקט בייבי מוניקה סקס - סן חוזה, אחר כך, 180, הר של בייגע'לך, על הריצפה, רקוויאם לבלונדינית מופע הארנבות של ד"ר קספר - רדיו ג'ו, סקס, בשמלה אדומה, בואי דינה, משינה - 80% מהשירים של משינה מתאימים למסיבה, אני לא אתחיל אפילו. נושאי המגבעת - הבא בתור הוא סוס ניר פרידמן - חי בפלורנטין עברי לידר - בחולצת פסים, הכוס הכחולה פונץ' - עדינה, אני מאוהב בבחורה מבת ים פופלקס - קוראים לי איציק (אפשר גם את הגירסא של אסף אמדורסקי, אבל זו יותר טובה) ריקי גל - נערת רוק, יש לי חולשה לרקדנים רמי פורטיס - רד מעל מסך הטלוויזיה שלי, את לא טובה אליי שבק ס' - מביא אותה הפוך, ילד ירוק, אימפריה, יהיה פיצוץ, בעסקי ה-ש שייגעצ - המילים הכי יפות שלומי שבן - דניאלה, עם טליה תיסלם - רדיו חזק, עוד פגישה, כוכבים, חצבים פורחים תמוז - הולך בטל, סוף עונת התפוזים, תערובת אסקוט - החדר האינטימי שלי, ואולי תבוא איזו נחמה בהצלחה, ושלח הזמנה.