פלייליסט-ספיישל לד זפלין ברדיו planet rock

InnerSanctum

New member
פלייליסט-ספיישל לד זפלין ברדיו planet rock

שלום, אתמול במקביל להופעה האתר\רדיו planet rock שידרו ספיישל - שירים בגירסאות לייב מהופעות שונות, מישהו יודע איזו גירסת לייב הם שידרו של dazed and confused? זה היה ממש ארוך בסביבות 20-25 דקות, ביצוע מ-ד-ה-י-ם.. וזה בטוח לא מאחת ההופעות של הדיוידי שיצא ב2003 למישהו יש מושג?בבקשה?

AeroTom

New member
בטח אחת מגרסאות הלייב הרשמיות

שזה או מ-How The West Was Won או מ-The Song Remains The Same אולי גם מה-BBC הדיסק השני, אבל שם זה קצת פחות מ-20 דקות.

M e n s R e a

New member
תן לי לנחש

All my love Stairway to heaven Black Dog/Whole lotta love דיברתי על זה פעם עם אלון ימין. אמרתי לו, שבין היתר הבעיה של התחנה הזו היא, שעד שהיא משמיעה רוק נ רול שחובבי הז'אנר יגדירו כטוב, או אולד-סקול, או הארד רוק, היא בוחרת את אותם השירים הבנאלים. תגובתו הייתה-לפחות אנחנו, בניגוד לרדיו ת"א או 99FM משמיעים בכלל את הלהקות האלה. וככה נראית התחנה הזו. ובגלל זה היא תישאר כמו שהיא, ותמשיך לספוג כמויות כאלה של בוז. במקום לשאוף ליותר, מסתפקים בכך שלפחות אתה יותר טוב מהאחרים

microbe15

New member
ב-88 כבר כמה ימים משמיעים אותם בבוקר

לכבוד ההופעה. ושם כמובן מגוונים בשירים, כולל שירים ארוכים מהרגיל.

M e n s R e a

New member
טוב, להשוואת בין 88 לגלגל"צ זה ממש יהיה עוול

ל-88, שהם הרבה יותר איכותיים, מגוונים וכו'

XL rose

New member
88..

היא התחנה היחידה ששמה מוזיקת רוק טובה..ודרך אגב, שוקלים להפוך אותה לתחנה משולבת של כלכלה ומוזיקה
בארצות הברית יש עשרות תחנות שמשמיעות רוק...ממש מעצבן.

SaintJohn

New member
זאת היתה המטרה הראשונה של התחנה הזו

נראה לי שקראו לזה "קול הדרך לעסקים" או משהו כזה, ואני גם זוכר את הפרסומות הראשונות בטלוויזיה לתחנה הזאת. בכל פרסומת היה איש עסקים אחר בחליפה ועניבה יושב במשרד, וכאילו מראיינים אותו על מוזיקה, והוא אומר שהוא אוהב לשמוע פול סיימון, ביטלס, אריק קלפטון, לואי ארמסטרונג וכו' וכו'.

M e n s R e a

New member
אגב-בהקשר הזה

אומנם לארה"ב יש כאלה תחנות כאמור, אבל זה לא שאין להן אינטרסים לקדם וכו'. לא מזמן חזרתי משם, ומכיוון שהרכבים ששכרנו לא קראו MP3, הסתפקנו ברדיו. אז האזנו לתחנה הכי טובה שמצאנו-K-ROCK, שהיא אם אני לא טועה, תחנת רדיו רוק בפריסה כלל ארצית. אז כן, היו שם אחלה שירים. ואולי גם כמה פלייליסטים, ולא רק אחד. אבל מאידך-אל תצפה לשמוע שם להקה שלא חתומה בלייבל אמריקאי רציני, וגם הם נוטים למחזר. לא שירים-להקות. יש איזה 15 להקות שמושמעות שם נון סטופ. וזהו.

למעלה