פלייליסט עסק שחור - 6.9.2007

RunNGun

New member
פלייליסט עסק שחור - 6.9.2007

שעה ראשונה Arrested Development - People Everyday - LIVE Arrested Development - Ache'n For Acres - LIVE Arrested Development - Sau Paulo - LIVE Arrested Development - Miracles - LIVE Arrested Development - Tennessee - LIVE Arrested Development - Mr Wendal - LIVE שעה שנייה Kanye West - Stronger Talib Kweli - Stay Around Arrested Development - Wag Your Tail Common - I Want You קוואמי עם מיקי שביב - שפוי מלחמה Afrika Bambataa - Planet Rock התקווה 6 - Fire Pon Babylon Michael Franti & Spearhead - Light Up Ya Lighter

RunNGun

New member
עצוב לי

תגידו לי שהעסק לא נגמר עוד שבועיים.... גם ככה הפסדתי את כל התכניות בחודש האחרון בגלל הטירונות הזאת...
מקווה שלפחות ישמרו על הגחלת ב-102FM (ולמה באמת שלא?) היה אחלה ג'אם של הדיבלופמנט באולפן, ואני חייב להגיד שגם פלאנט רוק היה יציאה לא קטנה...
כבוד עייסק! אני אוהב אתכם אבישי.

The Rattlesnake

New member
איך לא הלכת לאולפן?

העייסק לא ייגמר הוא ימשיך ב 102FM תאני חסר לך שיגמר!

DJ$upreme

New member
ארררררררררר

אפשר לעצור את הרכבת. אין תחנה יותר רחוקה מבחינתי ממה שהיה היום באולפן... העוצמה של החבר'ה האלה בלייב היא כל כך חזקה - והצניעות שלהם כל כך מדהימה - שחסרות לי מילים גם בעברית כדי להסביר לכם. ככה מוזיקה צריכה להשמע. נ"ב מי שרוצה לפגוש אותם, יוכל כנראה לעשות את זה מחר בג'י, הם הוזמנו ואמרו בהתלהבות שיבואו.

זהו

מבחינתי זה מתעלה על לפגוש את סנופ והRZA חלום שהתגשם עבורי... ולא היה קשה לשים לב שגם עבור לירון, גורי וסופרים שחצי גימגמו את השאלות שלהם כמו משה במעמד הר סיני. הביצועים לשירים היו אפילו יותר מהפנטים ממה ששמעתם ברדיו ואין לי הרבה מה להגיד חוץ מזה שהתנהגתי קצת כמו גרופי וכשיצא לי לדבר עם אחד האומנים שאני הכי אוהב בעולם, גם לי התבלבלו קצת המילים. כשספיץ' ואשתו יצאו החוצה (בדיוק "במקרה" כשאני ושמשון היינו צריכים ללכת) הצעתי את שירותי כמאבטח ואמרתי שאני מכיר את הדרך החוצה. הם הסכימו בחדווה. מיותר לציין שהובלתי אותם בדיוק לכיוון ההפוך, אופס. שאלתי אם הם יעשו את Africa's Inside Me (אחד האהובים עליי) והוא אמר שכן, אמרתי לו שאני מת על איך שהם הכניסו את הסימפול שפאק השתמש בו ב"DEAR MAMA" באמצע והוא התחיל לזמזם לי אותו... בחור משעשע, כשאין לו מה להגיד הוא סתם עושה ביט בוקס. הם הגיעו למכונית, אמרתי להם לילה טוב וזהו. אני באקסטזה עד עכשיו, כנראה שזה יחזיק עד המופע. אתם הפראיירים הכי גדולים בעולם אם אתם מפסידים את זה, גם אם אתם לא מכירים את הלהקה. הזמרות של הלהקה גם ממש בונבוניירות, היה כיף לדבר/להצטלם/לסחוט חיבוקים ונשיקות מהן. נראה, אולי אני אבוא מחר לג'י ספוט, תלוי אם סופרים יזמין אותי לקולה.

הזמרות!

נשות ישראל היקרות, ככה תחת צריך להיראות בכלל... איזה אישה מקסימה הנישה הזאת (או שנישה זאת השנייה? איך בכלל קוראים לשנייה?), מהנשים האלו שהאור קורן מתוכן...

אני והבנות! ../images/Emo152.gif

יצאתי לא אטרקטיבי בעליל... ובלי קשר, בערך - אני לא מבין איך עדין לא קניתי כרטיס להופעה... זה יטופל מחר בהקדם האפשרי.

והנה כל האוסף!

נראה לי שזה הבנאדם שהכי התאמצתי לאסוף את הדיסקוגרפיה שלו... תודה ללירון
תאני על ההזמנה. אין לי מספיק מילים כדי לתאר כמה אני מודה לך
תודה ועוד תודה.

kapoya

New member
מה עם הזקן? עדיין חי?

נו ההוא שיושב כמו טמבל ומעשן מקטרת, וזה בעצם כל התפקיד שלו בלהקה...?

למעלה