פלייליסט

invAsion

New member
פלייליסט ../images/Emo13.gif ../images/Emo103.gif

כבר הרבה זמן לא היה.. אז.. איזה פלייליסט הוא הפלייליסט המושלם שלכם? (נו, רשימת שירים, למי שלא הבין עד עכשיו). ותשתדלו לעשות 15 שירים גג, באורך של הופעה רגילה.

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif הפלייליסט המושלם הוא

שישירו את כל השירים אבל ביקשת 15 אז ניסיתי 15, ויצא לי 17.. מצטערת... אבל לא יכולתי לוותר =\ 1. לב מפלסטיק 2. מרלין מונרו 3. את יפה 4. דיילת באל-על 5. אין לי אוויר 6. אלוף בלפשל 7. אינטרקום 8. אבא עו"ד 9. ראש הממשלה 10. את יודעת 11. אין לי כוח 12. את דומה לכלב 13. פרח נתתי לנורית 14. ערוץ הילדים 15. קשה לי לחשוב 16. שזיף 17. רוצה ללכת

פרקשון

New member
שאלה טובה באמת

1.ערוץ הילדים 2.פרח נתתי לנורית 3.עושה ביד 4.חייל של מאה שערים 5.את יודעת 6.ניו יורק רפיח 7.שזיף 8.אבא עורך דין 9.משקאות חריפים 10.אין לי כוח 11.אוי ואבוי 12.שחק את המשחק 13.את דומה לכלב 14.ראש הממשלה 15.שגר פגר

פרקשון

New member
כנראה שכן

הוא אמר "באורך של הופעה רגילה" ובהופעה יש שירים רק של להקה אחת כנראה שייגעצ

או קיי אז ככה

עושה ביד ערוץ הילדים שחק את המשחק
קשה לי לחשוב מרלין מונרו אבא עורך דין אין לי כוח שזיף משקאות חריפים את דומה לכלב ניסיתי כמה שפחות..

rotemtem

New member
שלי זה..

1. אבא עורך דין 2. אינטרקום 3. משקאות חריפים 4. מרלין מונרו 5. ערוץ הילדים 6. עושה ביד 7. ניו יורק רפיח 8. דיילת באל על 9. אלוף בלפשל 10. פרח נתתי לנורית 11. את יפה 12. לב מפלסטיק 13. את דומה לכלב 14. אוי ואבוי 15. קשה לי לחשוב

•No¥a•

New member
ממ..

לב מפלסטיק שזיף ניו יורק רפיח קשה לי לחשוב חייל של 100 שערים אוי ואבוי משקאות חריפים פרח נתתי לנורית משה מקנא
ערוץ הילדים + שיקו עושה ביד דיילת באל על את דומה לכלב

kobe bryant8

New member
יאללה ניסיתי 10

1) מרלין מונרו (השיר הכי גדול שקיים) 2) אינטרקום 3) ניו-יורק רפיח 4) את דומה לכלב 5) עושה ביד 6) אבא עורך דין 7) פרח נתתי לנורית 8) חייל של מאה שערים 9) את יפה 10) משקאות חריפים

למעלה