פלייליסט

sjarjar

New member
פלייליסט

אז לקריאתו הנרגשת של איש המרתף, אני מתכבד להתחיל את רשימת השירים שהייתי רוצה לשמוע. עוד אין את כל הרשימה, אבל ככה זה יתחיל: כשהיית איתי לא אהבת לרקוד new age woman שרמוטה פוריטנית . . (כאן עוד אין) . . דאווין של שיר מחאה (הפסקה, חידוש, להעצמת האפקט) פעם שירים סיגריות שגר פגר . . . . . (הדרנים) מי ממשיך?

sivanm82

New member
תומכת בהחלט חח

בעיות אישיות!! מסיבת גג הומור ככה סתם מוכן לאהבה בן אדם רגיל לדעתי הדרן שווה זה- 'מחר' חחח איזה הזוי ^

sjarjar

New member
מה../images/Emo35.gif מי../images/Emo35.gif איפה../images/Emo35.gif

נא למקם בבקשה.

sivanm82

New member
חח טוב טוב../images/Emo109.gif

חחח מקווה שככה התכוונת..
בכל אופן זאת הפנטזיה שלי: כשהיית איתי לא אהבת לרקוד new age woman שרמוטה פוריטנית .בעיות אישיות .. מסיבת גג .בן אדם רגיל .ככה סתם דאווין של שיר מחאה (הפסקה, חידוש, להעצמת האפקט) פעם שירים סיגריות שגר פגר .דומם עם זוג אוהבים .מוכן לאהבה .שוקעת.. .הומור . (הדרנים) -טליה -מותק -עברנו לצפון -מחר חחח לא פחות ולא יותר מ-4 הדרנים חח אני חיה בסרט

sjarjar

New member
והנה אני מוסיף

כשהיית איתי לא אהבת לרקוד new age woman שרמוטה פוריטנית .בעיות אישיות .. מסיבת גג .בן אדם רגיל .ככה סתם דאווין של שיר מחאה (הפסקה, חידוש, להעצמת האפקט) פעם שירים סיגריות שגר פגר .דומם עם זוג אוהבים .מוכן לאהבה .שוקעת.. .הומור .איטואיציה כולם אומרים בגירסת האופרטה טליה + דניאלה (המופע המשולב....) (הדרנים) -מותק -עברנו לצפון -מחר מסיבת חוף

ivis

New member
אני בעד להפוך את הסדר בין היחזקאלים...

אני בכלל בעד שהוא יפתח עם יחזקאל ממשיל את ההופעה! לדעתי, זה גדול.. למרות, שזה שיר שצריך לבוא במומנטום מסויים. אם הוא ינגן אותו ראשון במקום כלשהו, לדעתי המרתף זה המקום. האווירה שם נשמעת לי מדהימה.

שמח שאתם מנסים...

היות וזה יהיה כנראה מופע כובע (לא עלו רעיונות טובים יותר אחרים) אין כל כך משמעות לסדר שאתם רושמים (למרות שמעניין לקרוא). לעומת זאת, זו הזדמנות טובה לתת רשימה של שירים מבוקשים במיוחד כדי שנשתדל לשתול לו אותם ברשימה בכובע.

ivis

New member
כך עכשיו....

יהיה מגניב אם הוא ישיר את זה (ואם תוכלו לצלם את זה, אז בכלללללל)
.

MikMercury

New member
שיר בשם "ביד" ../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif

ותומכת מאוד בכך עכשיו. ובצילום ההופעה...

למעלה