פלייסטיישן 2

lp2002

New member
שאלה בקשר למשחקי הwwf לפלסטיישן2

האם הם נוחים מבחינת הכפתורים הכוונה האם נוח לשלוט בדמויות בתוך הזירה או שזה בלגאן

IN DEED

New member
SMACKDWON JUST BRING IT

קניתי סמקדאון ופלייחסטישן 2 חדש ואני לא יכול לשחק עם כל הדמויות יש קודים שנותנים את כל הדמויות?

אילן די

New member
משחקים לפי אס 2

בדיוק אתמול הורדתי 2 משחקים חדשים לפלייסטיישן 2 ובדקתי אותם (את סמאקדאון 3 כבר היה לי). המשחק הראשון נקרא Legends of wrestling והוא כולל הרבה מאד מתאבקים קלאסיים : אנדרה דה ג´יאנט, הוגאן, טרי פאנק, קארי וקווין ואן אריק, ברט הארט... ממש נוסטלגיה. הבעיה היא שהמשחק פשוט מאד מאד א-י-ט-י....ודי מעצבן. המשחק השני נקרא All start Pro wrestling 2 מבית Squaresoft והוא היאבקות מההתאחדויות ביפן (IWGP, ניו ג´פאן וכו), הוא מכיל מתאבקים כמו ג´ושין לייגר וויידר. זהו משחק ההיאבקות הטוב ביותר ששיחקתי בו בחיים. הגרפיקה מדהימה וריאליסטית. נראית הרבה יותר טוב מ- WWF RAW לאקס בוקס. התנועות חלקות ומהירות ולכל מתאבק יש מגוון תרגילים ותפיסות (לייגר פשוט מדהים). יש אפשרות לעשות קרב רגיל או טכני. זוגות, יחידים, באטל רויאל. מומלץ מאד. המשחק הוא יפני.

אילן עזרה ושאלה...

אילן מאיפה הורדת מהמירק? אם כן איזה חדר? בכל מקרה גם אני הורדתי LEGANDS OF WRESTLING ואין שם את אנדריי הענק ופתחתי את כולם אתה בטוח שזה הוא???

אילן די

New member
אני מוריד מניוזגרופס

הניוזגרופ הכי טובה למשחקים לפי אס 2 היא alt.binaries.cd.image.playstation2 שיחקתי ב- L.O.W בדיוק פעם אחת ככה שיכול להיות שטעיתי לגביי אנדרה. פשוט יש שם איזה 40 מתאבקים ישנים ולא זכרתי בדיוק מי.

מה זה ניוז גרופ?

ניסיתי ולא הבנתי איך אני נכנס אתה יכול לפרט בבקשה בתודה מראש טל!

אילן די

New member
קבוצות דיון

שאל את שרת האינטרנט שלך מה הכתובת של ה- news server. אתה תקבל כתובת שלמשל בנטוויזן תיראה בערך ככה : news.netvision.net.il תיכנס ל - download.com ותוריד תוכנה (חינמית) שנקראת newsbin pro. אתה צריך להכניס את הסרבר לתוכנה שתדע לאן לפנות וכן להכניס את הניוזגרופ שנתתי לך. התוכנה הזו היא בעצם רובוט שנכנסת לניוזגרופ ומורידה אוטומטית את כל המשחקים שהיא מוצאת שם. זה די קל לקנפג אותה, קצת לשחק איתה ואתה מצליח. בהצלחה אילן די

לא מצליח

עשיתי כל מה שאמרת השרת של אינטרנט זהב הוא NEWS.ZAHAV.NET.IL ואין שם כלום כמעט ומה שיש שוקל שני קילו בייטס בכלל לא הבנתי הרבה יש לך ICQ???

אילן די

New member
תשאל אותם

אם יש להם קבוצות binaries. אלה הקבוצות עם הקבצים. אייסיקיו שלי - 486079.

bralon

New member
אילן

במשחק "אגדת ההיאבקות" אנדרה הענק בכלל לא נמצא יש לי תמשחק ואין את אנדרה וגם השגתי את כל המתאבקים אז אני יודע במדויק שאין אותו

פליסטישיין 2

האם אני יכול לשחק משחקים של פליסטשיין 2 במחשב או אם תוכנה כל שהי? צריך עזרה דחוף תודה מראש

למעלה