פלייסטיישן II מתנה

פלייסטיישן II מתנה ../images/Emo77.gif

רוצים לזכות בסוני פלייסטיישן 2? טריווית yesZone - פורטל הצעירים של yes ותפוז אנשים מחלקת מכשיר סוני פלייסטיישן 2 מתנת Mushi נכנסים למדור GAMES בערוץ 68 בלוויין ומתחילים לשחק. ככל שמשחקים יותר, צוברים יותר נקודות ומשיגים את הפרס הגדול
עוד ב yeszone:
צ'אט SMS פעיל בין 15:00 ועד 2 בלילה
כל המסיבות, ההופעות ותכניות הטלוויזיה שאסור לכם להחמיץ השבוע
כל הרכילויות החמות מהוליווד, ביקורות סרטים חדשים, מוזיקה ועוד yeszone ערוץ 68 בשלט ב YES

Bow Wow2004

New member
אינואנדו דורין תתביישי לך!!!../images/Emo32.gif

תראי את מי את אוהבת: (מתוך Y-NET) גיטריסט קווין: ניתן להבין המתאבדים הפלסטינים כתב באתרו כי הוא מזועזע מהפיגועים בספרד "וזה הרבה יותר קשה להבנה מאשר את הצעירים הפלסטינים שמקריבים את חייהם בגלל שאין להם מה להפסיד" ynet גיטריסט להקת קווין בריאן מיי אומר כי בניגוד לטרוריסטים שביצעו את הפיגועים במדריד, את המחבלים המתאבדים הפלסטינים הוא יכול להבין. במכתב שפרסם באתר האישי שלו לאחר הפיגועים בספרד כתב מיי כי "כולנו מזועזעים לשמוע על הפיצוצים הנתעבים. איך יכול מישהו להצדיק את ההתקפה המחרידה הזו על אנשים חפים מפשע, נשים, חלקן בהיריון, נוער וילדים". לדבריו, "מבצעי הפעולה לא סובלים משום תוקפנות נגדם. אני מוצא את זה הרבה יותר קשה להבנה מאשר את הצעירים הפלסטינים שמקריבים את חייהם בגלל שאין להם מה להפסיד, ובגלל שהם מרגישים שחייהם נהרסים". מעריץ ישראלי בשם גלעד שלח למיי מכתב תגובה נזעם - ובתגובה הבהיר זה את כוונתו: "איני מעודד אלימות ולא לוקח צד במאבק. הטענה שלי נכונה ביחס לכל אחד שמוכן להקריב את חייו למען מדינתו, כולל טייסים בחיל האוויר הבריטי במלחמת העולם השניה, וגם טייסים גרמנים. אינני מעודד הרג אזרחים, אבל כל מדינה, גם שלי, אשמה בכך. המחבלים ממדריד לא מבקשים להציל את המדינה שלהם מהרס, שואה או מיחס בלתי הוגן - אלא רק לזרוע הרס".

Bow Wow2004

New member
ברור ../images/Emo6.gif

אבל הלהקה הזאת אבדה היום הרבה מעריצים... (מצד שני הצטרפו היום ללהקה הזאת גם הרבה מעריצים חדשים אז כנראה שזה מתקזז)

רגע

גם אני רוצה להגיד משהו... גם אני מתה על קווין (מאוהבת...) ואני אוהבת את המוזיקה שהם יצרו וזה שאחד הגיטריסיטים שלה אמר משהו שאתה לא מסכים איתו (וגן אני לא) לא אומר שאני צריכה להרגיש עכשיו משהו שונה בקשר ללהקה!...

Bow Wow2004

New member
תראי דורין,

אי אפשר שSOME DAY ONE DAY יבוא איזה LOSER IN THE END ויצדיק את THE HITMAN ויקראו לו בעצם THE HERO בזמן שהוא STEP ON ME ועל כל עם ישראל. מה עם אחווה, מה עם STOP ALL THE FIGHTING? לדעתי הגיטריטסט הזה צריך לבוא, להתנצל ולהגיד SEE WHAT A FOOL I'VE BEEN בזה שהצדקתי את MUSTAPHA. שיגיד JESUS עשיתי טעות, אני לא מצדיק אף KILLER גם אם IT'S A HARD LIFE. הוא מעודד מלחמה במקום לבוא ולהגיד DEAR FRIENDS, בחייכם, DON'T LOSE YOUR HEAD, והכי חשוב DON'T TRY SUICIDE. תפעלו! ACTION THIS DAY, אל תגידו I CAN'T LIVE WITH YOU, או שכבר IT'S LATE, כי זה לא. תגידו את האמת... WAS IT ALL WORTH IT? ברור שלא. YOU AND I צריכים לחיות יחד ולמרות מה שהיה בעבר, THE SHOW MUST GO ON, וכמו שג'ורג' מסיינפלד בא ואמר לכם: צריך להיות לכם ONE VISION ואז בסוף תחייכו ותגידו: WE ARE THE CHAMPIONS קא
?

למעלה