פלייסמנטים (הפלסטיק ששמים מתחת

פלייסמנטים (הפלסטיק ששמים מתחת

לצלחת אוכל), לולי מציירת בכישרון רב, יום אחד אספנו 6 ציורים שונים שלה ולקחנו אותם לציפוי (למינציה) ויש לנו 6 פלייסמנטים מיוחדים שאין לאף אחד. אפשר לעשות ככה גם מתמונות שילדים אוהבים למשל של בעלי חיים, דמויות מצוירות, תמונות של בני משפחה וכדומה, אחותי למשל עשתה מגיזרי עיתוני אופנה קולאג'ים וציפתה אותם לתחתיות לקפה/תה.

רוצים לראות ../images/Emo6.gif

זה רעיון נפלא!! יופי של דבר לתת כמתנה למשפחה. אפשרות נוספת - לצייר קוים תוחמים של ציור כלשהו או ציור שצריך להשלים ולניילן. לאפשר לילדים להשלים את הציור/לצבוע בתוכו באמצעות טושים מחיקים.

טוב, לצלם אני יכולה אבל אני לא

יודעת להעביר למחשב... כנראה שבשביל זה התחתנתי (בדיחה כמובן).

IOפר KNK

New member
אנחנו עשינו פלייסמט כך:

גזרתי לילדים בריסטול בגודל הרצוי, והמון תמונות של אוכל, מז'ורנלים. הילדים הדביקו וקישטו, ואח"כ עשינו למינציה. יוצא בהחלט נחמד!

סיגל222

New member
ואני עשיתי כך:

קודם כל - ברכות על פתיחת הפורום המבורך! אני הכנתי בשנה שעברה פלייסמנטים כמתנות ליום המשפחה. לקחתי תמונות של שלושת הילדים שלי וציורים חמודים צבעוניים שהוצאתי מהאינטרנט וסידרתי על בריסטול צבעוני. לכל ילד הדפסתי את השם שלו וסידרתי תמונות שלו עם הציורים. הם מאוד נהנו לאכול על זה, לצערי הרב זה לא מחזיק מעמד הרבה זמן... גם להורים שלי הכנתי, לכל אחד רשמתי "לסבא XXX" ו"לסבתא YYY" ושמתי תמונות של כל הנכדים (שלא יהיה קיפוח). אצל ההורים שלי זה נשמר טוב יותר, מן הסתם...

הנה פלייסמט אחד שאני עשיתי...

ככה זה כשמשעמם בשיעורי מתמטיקה---> הציור מורכב מהמון חלתקים קטנטנים שציירתי בעט שחור,סליחה,4 עטים שחורים....

פלייסמנטים ממש ממש מגניבים.....

תגידי? זה מה שעושים בשיעורים? נו, נו, נו

Athaclena

New member
בחורה כלבבי!

כזה בדיוק לא עשיתי, אבל דברים דומים הכל מבוסס על נייר משובץ, למלא משבצות, לעשות דוגמאות גראפיות... או לקשקש ואז לצבוע. הרבה דברים עשיתי בבי"ס אבל את מה שמצורף (עמוד A4 דרך אגב) דוקא עשיתי לפני שנה וחצי, בעבודה, במשך שבוע ועם קצת עזרה. היו כל מיני דברים, גם לפעמים דברים שעשיתי במחשב, והכל שמור בבית כדי להראות לאנשים מה קורה כשאני משתעממת לרוב הכל בשחור אבל צבעוני זה יפה... סתם ראיתי ורציתי לשתף. יופי של פורום!

למעלה