פלייר - גירסה סופית (?)

HyperViper

New member
פלייר - גירסה סופית (?)

טוב, מבחינתי הפלייר גמור. אני מוכן לעשות שינויים נוספים אם יש משהו באמת קריטי אבל אני מתחיל כבר לשלוח אותו באימיילים. מישהו מכיר בית דפוס זול שאפשר להדפיס בו איזה 100 עותקים צבעוניים? מי שרוצה גירסה גדולה יותר להדפסה שיפנה בפרטי.

dreaming h

New member
יאללה ../images/Emo178.gif

כל הדיונים פה עשו לי כאב ראש מהפלייר הזה. שלח אותו על פני המים.

HyperViper

New member
מתחיל בשליחה

שוב, מישהו מכיר פה בית דפוס זול? אני מוכן להוציא סכום סימלי להדפסה המונית ולשלוח כמה עותקים לכל מי שירצה לתלות או לחלק באיזור המגורים שלו.

כדאי לעשות הגהות ותיקוני שגיאות

חבל לשלוח פלייר כזה לפני הגהות לניסוח ולשגיאות בתחום הנחשים אתן לך שתי דוגמאות קטנה לשגיאות ניסוח שניתנות לתיקון בהגה: 1. שורה 6 "ואלה מצידם..." על פי מבנה המשפט שלך מתיחס ל"משכנות האדם" ולא לבני האדם כפי שכנראה התכוונת. 2. שורה ראשונה בנושא השני משפט שכולל מחד אחריו יבוא ומאידח ולא "אך מאידח" כמו שכתבת. לגבי ויסות חום בזוחלים כבר כתבתי ולכן לא אוסיף חבל גם על היאללה של dreaming h, לעודד פרסומים כמו אלו שאנו מנסים לעצור בתקשורת על תהיה לחוץ לפרסם משהו שיהיה דומה לכל הדברים שבגללם קמת והחלטת לפרסם אני בעדך ובעד הפרסום של כל דבר שמקדם את הידע לגבי זוחלים ועל ידי כך להקטין את הבורות והפחד לצערי הפלייר שלך עדין לא כזה. בהצלחה דני

ינאי 15

New member
מסכים איתך דני../images/Emo45.gif

גיא, רוב הפלייר כבר מוכן, לא חסר עוד הרבה, לא יזיק לחכות עוד מספר ימים.....תאמין לי, זה יהיה שווה את זה בסופו של דבר, למרות שהקיץ כבר החל והזוחלים התחילו גם הם להתרוצץ....... בכל אופן, כל הכבוד על ההשקעה הרבה.....

HyperViper

New member
תראו

התחלתי להכין את הפלייר הזה כבר לפני יותר מחודש... לא הייתה לי כבר סבלנות ושלחתי הרבה עותקים, הדברים הקטנים שצייתם יתוקנו אבל הם לא קריטיים, אנשים יבינו את הנקודה גם אם תהיה שגיאת תחביר אחת או שתיים. בכל מקרה אני מזמין אתכם להעלות רעיונות לפליירים אחרים ואני אשמח לרכז את החומר לייצר אותם...

אה... זה לא מקצועי

אם אני קוראת פלאייר עילג אני במקרה הטוב מתעלמת במקרה הרע גם מסננת אי אילו קללות וגידופים

למעלה