פלייר לעיר הנוער

סיונול

New member
חחח סתומה:) מבחינתי זה כבר היה

ברור שאנחנו שם... מה לא?:/ אבל בכללי בלי דפיקות כמו הופעה קודמת בחיפה.. הולכים.. כאילו נוסעים... ( רכבת????) נם!:) אנחנו שם!

The Macker Girl

New member
ישששש נמרוד :)

נכון שההתלהבות שלי מלהיבה אותך? :) איך אתה מגיע? אגב, לי יש כבר כרטיס! קניתי היום! :)

צליל וסיוון

כן, אני שמח שאתן באות אבל שתדעו שאתן מנצלות את זה שעכשיו אני שמח מכל דבר וזה ממש גועלי (ואני שמח שזה גועלי
) איך אני מגיע? מקווה שבחתיכה אחת

וואלה, לא חשבתי על זה

טוב, האמת שחשבתי בכל מקרה, יש לך מושג מה המימדים של המקום של עיר הנוער? זאת רחבה ענקית וגבוהה והשורה הראשונה רחוקה מהבמה ב-10 מטר כמו ברוק עצמאות? או משהו חביב כמו עיר הבירה?

The Macker Girl

New member
תראה, לא הייתי בעיר הבירה...

אבל רוק עצמאות זה לא. זה לא אמפיתאטרון, אין שיפוע או משהו. זה מצב של 'כולם מסתירים לכולם'. אי לכך ובהתאם לזאת, באים מוקדם, מטיילים בדוכנים, ותופסים בזריזות מקום בשורה הראשונה. או לסירוגין: מחכים להופעות השוות ומבצעים דחיפה המונית ואלימה.

סבבה

השאלה העיקרית שלי היא אם זה מקום ענק ואם הבמה קרובה לקהל... בקטע של ההסתרות אין לי בעיה כי אני לא כל כך נמוך אני אגיע בערך ב-6 כדי לקנות כרטיס

The Macker Girl

New member
זה מגרש די גדול

ואת הבמה בונים במיוחד, ככה שאין לי מושג איך זה יהיה... אני מתארת לעצמי שיהיו מחסומים ומאבטחים לפני הבמה, כמו בכל האירועים האלה...

בהביבו

New member
ישששש צליל :)

גם אני אהיה שם.
נכון שההיתלהבות שלי מלהיבה אותך? חחחחחחח
צוחק צוחק.. גם אני שם, אז.. מקווה לראות את כולכם

בהביבו

New member
ועל כך נאמר:

בואי וגורי & חיפה! סתם סתם.. את מוזמנת תמיד לגור בחיפה. אפשר להעיף כאן כמה אנשים (ל-ב-ע-ו-ט) בהם, ויהיה לך מקום
בעיר המקסימה - חיפה! ורק שתדעו שאם משיהו יאמר מילה אחת, לא יפה על העיר שלי,
בוריס ייתעסק איתכם ראו הזהרה זו כהזהרה ממשרד ההזהרות הבין ארצי לאומי פקיסטני לילה טוב

וואייי וואיייי אין על צלילה הזאת../images/Emo70.gif

את תופעת טבע... מתים עלייך נישוקיותתתתתתתתתת
תודעעעעעע

למעלה