פלייר שעיצבתי לכבוד המסיבה !!!

אסאל

New member
יצא מגניב! אבל.....

לדעתי תשנה את הגופן מאיפה שכתוב in arihell ועד הסוף ותעשה את זה בגופן אחיד ותוסיף איזו תמונה קטנה של השטן וייצא משהו חייתי! וכמובן שתעשה גם צד שני להזמנה למסיבה שבה יהיה פירוט על תוכן המסיבה בהצלחה מותק

LittleBigGirl

New member
רגע...

אתה רוצה לומר שאם לא יהיה פאנק אתה מתכוון להפסיד את ה-מסיבה?

LaSombra

New member
אהההםם...... אני יכול להגיד משהו?

אז ככה........... אלף, זה לא הפלאייר הרשמי כי אני עיצבתי כבר את הפלאייר הרשמי והוא יופץ בקרוב מאוד מאוד... אבל סחטיין גנדלמן אהבתי.. דרך אגב, שוב הפסדת פגישה ביום חמישי ודוקא יצא ממנה ממש הרבה... החלוקה המוזיקלית במסיבה הולכת להיות חצי חצי.... המסיבה כנראה תתחיל בעשר (אני מציע לכם ממש לא לאחר... מי שיגיע בסביבות עשר יגלה למה...) והחצי הראשון של המסיבה יהיה רוק אלטרנטיבי, פאנק רוק אמריקאי רוק ישראלי וכו´ והחצי השני הולך להיות מוש-פיט מטאל (בתיקלוטי האהוב כמובן...), ושאר הדברים היותר כבדים לאוהבי המטאל... החלוקה היא בדיוק (!!!) חצי חצי כי אנחנו לא רוצים לקפח אף אחד... אני מבקש מכל אלה שאוהבים רוק אבל שונאים מטאל לתמוך ולא לבכות וגם להפך, אוהבי המטאל, לא להתבאס מהעובדה שיש גם רוק... מחיר עוד לא קבוע ובכלל יש עוד הרבה מאוד אטרקציות שממש חבל לפספס.... עוד פרטים בקרוב...

LittleBigGirl

New member
מה זה הפגישות האלה?...

הסקרנות הורגת אותי... (וגם את ה-
)

יש לי 15 חבר´ה במנימום שלא יבואו אם

לא יהיה פאנק תשמעו טוב כן אני לא אבוא אם לא יהיה פאנק - פאנק אמיתי ולא כזה של mtv אתם יודעים כמו סאם בלינק וכל החרא הזה.... זה לא פאנק זה פופ רוק חיחיח אז אני לא אבוא ועוד 15 חברה לא יבואו אם לא יהיה פאנק ! פאנק !!! you gotta die for the goverment <<<< like this

LittleBigGirl

New member
מיכאל...

אתה מאיים? לא? כי זה נשמע (או יותר נכון נקרא) ככה. 15 חבר´ה? אני לא מזלזלת לא בך ולא בחבר´ה, אבל בכל זאת.
קצת פרופורציה...

העניין סודר.

אני מכיר הרבה סקייטרים באריאל ויש להם חברים רק הסקייטרים 15 שלא נדבר על חברים שלהם ..

דריקס

New member
פלייר......

מגניב לאללה.....תאמין לי זה הפלייר הכי טוב למסיבה הזאת!!! יפה ביותר מיכאל המשך כך......עלה והצלח!!!!

LittleBigGirl

New member
זה לא מריטה!!זאת נטע.

תודה רבה מאוד מכל ליבי לאנשים שמארגנים מסיבתרוק, אני ועוד רבים מאוד כברנואשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לארגןוכמה שיותר רוק אלטרנטיבי ופאנק-יותר טוב!!!!!

sababa !!! בשבילכם , רק שתבינו

אני לא עשיתי כלום אני כולה באתי לפגישות את הכבוד יש להעניק לטל ולחבר´ה מהפגישות !

למעלה