אין עלייך! פלייליסט מושלם והשירים כולם מדהימים ואהובים עלייי! רק אםיורשה לי יעל לוי גם שרה בשיר של יצחק קלפטר- זה דואט נכון?1. מפחד עליך מירי ואיזי
2.רמי קלנשטיין קרוב אל ליבך
3.ניסים התגעגעתי לשיר הזה של עברי לידר
4. שיר עם נקי מתי כספי כמה פשוטת
5. יגאל בשן שמים
6.אילנית בשנה הבאה
7. רונה קינן אתה מתעורר.
8.ירדנה ארזי עוד נגיע
9. רן אלירן-שארם אשח
10.עד עולם אחכה יצחק קלפטר
ומה דעתך על מר קלפטר או לא מתחבר ממשיצחק קלפטר היה מצוין אומן שבעליה אצלי
דעתי על קלפטר: אומן גדול וגם זמר מעולה. השירים שלו אהובים עליי באופן מיוחדומה דעתך על מר קלפטר או לא מתחבר ממש
גם אני חושב ככה שעברי לידר של עד 2015 היה הרבה מרגש וטוב.עברי של פעם יותר חזק בעיני לפחות
ויש שיר אם לא הגזמתי שקרוב במיוחד בעברי? או שהגזמתי וסליחה מראשגם אני חושב ככה שעברי לידר של עד 2015 היה הרבה מרגש וטוב.
השיר שלו שאני הכי אוהב זה ללא ספק: "ואולי" ואחריו "איש יקר" או "ניסים". אומן מהמם בעיקרעעד 2015. אני עדיין אוהב אותו בשיריוהחדשים אבל פחות....ויש שיר אם לא הגזמתי שקרוב במיוחד בעברי? או שהגזמתי וסליחה מראש
השיר שלו שאני הכי אוהב זה ללא ספק: "ואולי" ואחריו "איש יקר" או "ניסים". אומן מהמם בעיקרעעד 2015. אני עדיין אוהב אותו בשיריוהחדשים אבל פחות....
שיר ענק גם בעיניי. זה מתוך האלבום הכי טוב שלו "האנשים החדשים"בעיני זה הכי טוב
של מי? יצחק?או עברי?והאלבומים שלו בעייניך אהובים או לא
כל האלבומים שלו מעולים בעיניי. רק האלבום עם עופר מאירי מ 2016 היתה קצת נפילה עבורי. את האלבום החדש אני פחות מכיר אז אין לי דעה לטוב או לרעעברי
הבנתי, אלבום מעולה ברמות. אני אוהב אותואלבום מפוספס אם כי חמוד לא הכי ועליך?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.