אהובת הספן כנראה שנה של זמרות מעולות מקום 2 שלי |לב|
F feldman89 Well-known member היום ב- 16:46 #41 נכתב ע"י ady18: אהובת הספן כנראה שנה של זמרות מעולות לחץ כדי להרחיב... מקום 2 שלי
F feldman89 Well-known member היום ב- 17:01 #43 נכתב ע"י ady18: מב זכה בכללי לחץ כדי להרחיב... ברשת ג: מקום 1: שביל הבריחה- ריטה מקום 2: נרקוד נשכח- שלמה ארצי מקום 3: אני שוב בתמונה- ירדנה ארזי זמר השנה: שלמה ארצי זמרת השנה: ריטה להקת השנה: משינה תשמ"ו – פזמונט pizmonet.co.il
נכתב ע"י ady18: מב זכה בכללי לחץ כדי להרחיב... ברשת ג: מקום 1: שביל הבריחה- ריטה מקום 2: נרקוד נשכח- שלמה ארצי מקום 3: אני שוב בתמונה- ירדנה ארזי זמר השנה: שלמה ארצי זמרת השנה: ריטה להקת השנה: משינה תשמ"ו – פזמונט pizmonet.co.il
A ady18 Well-known member היום ב- 17:29 #44 יותר אוהבת ריטה דווקא השיר שלמה לא מזיק לא כובש אותי אולי ירדנה בתיקו קשה להחליט ולך?
F feldman89 Well-known member היום ב- 17:32 #45 נכתב ע"י ady18: יותר אוהבת ריטה דווקא השיר שלמה לא מזיק לא כובש אותי אולי ירדנה בתיקו קשה להחליט ולך? לחץ כדי להרחיב... זמרת השנה: ריטה/ גלי עטרי- שהיא מאד אנדרייטד אצלך זמר השנה: יהורם און/ דורון מזר. שלמה ארצי מקום 3 משינה להקת השנה שלי בלי שום תחרות
נכתב ע"י ady18: יותר אוהבת ריטה דווקא השיר שלמה לא מזיק לא כובש אותי אולי ירדנה בתיקו קשה להחליט ולך? לחץ כדי להרחיב... זמרת השנה: ריטה/ גלי עטרי- שהיא מאד אנדרייטד אצלך זמר השנה: יהורם און/ דורון מזר. שלמה ארצי מקום 3 משינה להקת השנה שלי בלי שום תחרות
F feldman89 Well-known member היום ב- 17:51 #47 נכתב ע"י ady18: איזה אלבום הוציא דורון מזר לחץ כדי להרחיב... את אלבום הבכורה המופתי "דורון מזר" שיצא בסוף 1985 וכלל הרבה שירים נהדרים כולל נגני לי בללייקה המדהים.
נכתב ע"י ady18: איזה אלבום הוציא דורון מזר לחץ כדי להרחיב... את אלבום הבכורה המופתי "דורון מזר" שיצא בסוף 1985 וכלל הרבה שירים נהדרים כולל נגני לי בללייקה המדהים.