פליסיטישל עונה 2

פליסיטישל עונה 2

היא כ"כ שונה... היא פתאום בוגרת ובטוחה בעצמה ומה קרה פתאום? בסה"כ הסתפרה. אם פעם כל מה שהכי היה חשוב לה זה לעזור לחברים שלה עכשיו זה כבר לא בראש מעייניה פתאום ההתעסקות שלה זה בבחורים בעיקר. ראיתי את הסידרה בשידורים הראשונים שלה בערוץ 2 ואני שוב צופה בהם היום בראייה בוגרת יותר של בת 22 ולא 16. וההרגשה לא השתנתה. היא מעצבנת בעונה שנייה. ואני זוכרת איך תמיד אמרתי שהיא כל כך מעצבנת שצריך לביים מוות שלה בסידרה ולהוציא אותה ממנה כי היא הפכה לדמות בילתי ניסבלת. כל הזמן עוברת מאחד לשני. בן נואל איליי בן שוב נואל שוב בן שוב נואל די! עוד משהו... תמיד אני וחברותיי לכיתה היינו צוחקות על זה שהם תמיד מתלחשים בסצינות. עכשיו זה עדיין לא בולט. אבל בעונות מאוחרות יותר שמים לב ממש איך הם כל הזמן לושים בשיחות ביניהם... מתנצלת שזה ארוך....

axnholic

New member
שלום לך

יש בפורום כמה אוהבי פליסטי. את מוזמנת להשאר, ולדבר על פרקי הסידרה כל ערב. לצערי, לא ראיתי פליסטי כבר זמן רב, אבל עד עכשיו שמעתי רק ביקורות טובות. ברוכה הבאה.

dark dumb

New member
נצל"ש - קשור לפליסיטי

what the f*ck was that?? אני מדברת על הפרק שהיה עכשיו, אני פיספסתי אולי רק דקה בהתחלה, אבל מה הקטע עם הסרט משנות ה-60'? מה זה קשור עכשיו? מישהו, אולי, שיודע במה מדובר, יכול להסביר לי? (אפילו עם זה ספויילר)

לא ראיתי אבל (ספויילר???)

ברגע שראיתי שחור-לבן החלטתי לוותר על הפרק. מה קורה היום לכל הפרקים?? הזויים אחד-אחד.

זה היה הפרק הכי גרוע בפילסטי

מה היה הקטע של שחור לבן וכל הקטע של דברים ה"מפחידים" זה היה פרק משעמם לגמרי .............

תגידי, ראית את הסוף?../images/Emo168.gif

כשבסוף כולם היו בובות של מייגן? אוי, זה היה מצחיק לגמרי.
ואנשים, זה נקרא פארודיה.

TauraMan

New member
אויש, זאת היתה אכזבה.../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לא רק שהיה ברור שמדובר בקופסא של מייגן לאורך כל הפרק, הכל נראה כל כך... מיותר. הרעיון של 'יום אפור' דווקא חביב, אבל חשבתי שהם ישאירו רק את הקטע שלפני הכתוביות פתיחה בשחור לבן. הם ניסו להיות משהו שהם לא, והפרק יותר הזכיר לי סדרות בערוץ הילדים שהאחים הקטנים שלי רואים מאשר סדרת דרמה רצינית יותר. קטעי משחק חזקים ואמוציונלים לא מתאימים לקרי ראסל, והתפאקתי שלא לצחוק בסצנה שהיא מגיעה לקליניקה ומתעמתת עם האחות ועם הרופא, ובסצנה של הדיאלוג בינה לבין נואל על אהבה. פתטי.

spoop

New member
איך זה היה צפוי זאת הקופסא?

בכלל לא הבנתי את הקטע הזה... מה שיש למייגן בקופסא זה בובות???

TauraMan

New member
משהו בסגנון וודו,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אבל אני לא חושבת שיתייחסו לזה בהמשך. לא מתאים לפליסיטי להתחיל לערבב את העל טבעי.

לא מתאים...? ../images/Emo58.gif

שימו לב ללינק שהוספתי. ביקורת לפרק האחרון של פליסיטי והעל טיבעי. ואני כן אוהבת לצפות בפליסיטי (עובדה: אני עדיין צופה).

י5דה רעה

New member
תגובה ל-|ספויילר|

הגיעה הזמן שהיא תבחר בנואל!! בן סתם בוגדני!! אני כבר מחכה לראות את הפרק של החזרה בזמן-זה נשמע מעניין... מתי הוא ישודר??מישהו יודע?

אלוהים אדירים.../images/Emo168.gif

אני לא מאמין שכל זה קורה. עכשיו, תגידי לי, בתור אחת שצפתה בכל העונות- איזו עונה היא הכי טובה של פליסיטי? עונה שאפשר לראות אותה שוב ושוב, ולא נמאס. תודה.

נמנמ,../images/Emo60.gif

לפי מה שהבנתי זה היה פרק מחווה או פשוט פרק בסגנון "איזור הדמדומים", ככה שהכל היה שם די מכוון
שום דבר לא באמת היה קשור לעלילה, וזה היה נחמד - לצאת מהשגרה של הסדרה ולראות פרק עם אותן דמויות והכל, רק בסגנון אחר - זה היה מגניב לראות אותם בסגנון איזור הדמדומיםD: אני ממש אהבתי את זה.

נכון, זה באמת היה פרק מחווה ...

את אזור הדמדומים לא ראיתי אבל דווקא חשבתי שזה היה קצת בסגנון היצ'קוק, גם בשיקגו הופ הם עשו פרק כזה. ודווקא אהבתי את התובנה בנוגע לקופסא שכאילו מסמלת את תקופת הקולג', לכל מי שלא אהב לא לדאוג היום נקבל פרק רגיל.

sharon 0

New member
לא ממש הבנתי

מישו מוכן להסביר לי את הפרק כי לא ממש הבנתי אותו זתומרת איך המרפאה קשורה למייגן ואיך הם הגיו לקופסא וגם פעם אחת ההורים של מייגן פתחו את הקופסא וחשבו שזה של פליסיטי ואבא שלה אמר לה שהם לא רוצים שהיא תדרדר את מייגן ושהיא אמרה שהיא תיפטר מזה הוא אמר שהוא לא רואה איך היא תוכל אז מה זה סך הכל בובות? למה הם היו מודאגים..זה היה פרק מוזר מאודדד

למעלה