פליסיטי- עונה 3

RossandRachel

New member
פליסיטי- עונה 3

כן גם אני לא ראיתי עונה שלישית בגלל הדבר הזה שנקרא בי"ס ועכשיו חופש אז אני רואה עונה רביעית... מישהו יכול להסביר לי מה הלך בעונה השלישית? נואל התחתן? לאן ג'ולי נעלמה??

B עדי

New member
קצת הסבר-

(ד"א גם לי היה בצפר אבל אני לא מסוגלת לישון חפני אחת בלילה-ובשיעורי לשון) נואל התחתן עם איזה אחיינית של חוויאר היא היתה מתורללת כזאת ומופרעת הם התחתנו ברגע ואז טיילו בכל מיני מקומות, היא שינתה את נואל לגמרי הוא נהיה נורא לא אחראי וכאלה ואז החברה החליטו לעשות "התערבות" שלא כ"כ הצליחה אבל בסוף הם נפרדו. (ד"א היא מתה עכשיו? פיספסתי את החלק הזה בפרק אתמול) אני לא ממש זוכרת מה היה עם ג'ולי אבל היא השאירה קלטת שהיא לא יכולה להיות פה יותר ואז היא נעלמה ולא שמעו ממנה הרבה זמן וכולם ממש דאגו (מתישהו הם מצאו את הסמים של מולי וחשבו שאולי הם שלה) אבל אח"כ היא התקשרה ואמרה שהיא בסדר אבל לא ראו אותה יותר. אני לא ממש זוכרת מתי התחילה-ונגמרה העונה השלישית אבל אם יש לך עוד שאלות אני אשמח לענות. ד"א כמה עונות יש לסדרה?

RossandRachel

New member
כתודה, ושי עוד שאלות

מי זאת מולי? למה הם התחתנו? לא הבנתי מה היו הבעיות של ג'ולי? אני לא ראיתי מאז שפליסיטי יצאה עם בן ואז ג'ולי כעסה עליה... ושאלה מהעונה הראשונה- מה יש בקופסה של מייגן? בטח יש 4 עונות- כמספר השנים בקולג'...

B עדי

New member
עוד תשובות-

מולי זאת שותפה לחדר שלהם שהיתה מכורה לסמים והיה לה חבר נרקומן והוא תמיד עשה לה בעיות וגם ירה באלנה ואייברי. לא ראיתי מה היו הבעיות של ג'ולי רק שהיו לה והיא עזבה. אף פעם לא ראו מה יש בקופסא אבל פעם פליסיטי חלמה שהם סגורים שם (אוו זה היה פאר מפחיד

היא ובן היו ביחד ואז..

היא נפרדה ממנו כי היא שכבה עם נואל.. ועכשיו היא ובן בסדר כזה ניראה לי שהם עוד מעט יחזרו כל זה כבר קרה ב-4

למעלה