פליפה וקמילה

פליפה וקמילה

פליפה וקמילה מדברים על הקשר שיש ביניהם! זוג או פרד פליפה קולומבו וקמילה בורדונבה נראים צמודים זה לזה בזמן האחרון בצורה שמספיקה בשביל להביא אחריה שובל של שמועות. אז השבועון "Gente" החליט לתפוס את השניים לראיון על הימים בהם "המורדים" הייתה היסטריה (במיוחד בישראל), סצנות העירום של פליפה בטלוויזיה ובתיאטרון וכמובן להבהיר – מה זה הקשר שיש ביניהם? פליפה וקמילה הכירו לפני כעשור בזמני "קטנטנות" התמימים. לאחר מכן, תמיד עם כריס מורנה, כיכבו בלהיט "המורדים". הם נפשו במקסיקו ביחד, הם מספרים אחד לשני את הסודות הכי אינטימיים שלהם והם מתראים בכל יום. היום, גם ביחד, הם עובדים בקומדיה "משפחת פיירו" אבל מכחישים את כל השמועות שאומרות שיש ביניהם משהו יותר מסתם ידידים. "אנחנו לא מתביישים להגיד שאנחנו אוהבים אחד את השנייה. למרות שאנחנו יודעים באיזה סוג של אהבה מדובר", הם מסבירים. השניים גדלים. פליפה קולומבו (24) וקמילה בורדונבה (22) כבר השאירו מאחוריהם את תקופת הארוואי, שבה כריס מורנה שמרה עליהם מתחת לכנפיה עוד מתקופת "קטנטנות". "הפגישה הראשונה שלנו? אני זוכרת אותה מצוין. הוא היה צריך להיות בן הזוג שלי בקליפ כי עברנו לתקופה של המתבגרים. דיברו איתי הרבה על המקסיקני אבל כשיצאתי לראות אותו במסדרון רציתי למות: 'לא יכול להיות! תראו את הרעמת שיער שיש לילד הזה!'. אחר כך צחקנו מאוד על המבטא שלו: 'בואו לאכול עוף' (אומרת במבטא מקסיקני) הוא אמר. ואנחנו צוחקים 'איזה אידיוט!'" קמילה נזכרת כשפליפה יושב לצידה. באותו היום קמילה לא מצאה את הנסיך שלה, אבל עברו מספר שנים וילדי חסותה של כריס מורנה פנו לכיוונים אחרים ונפגשו מחדש ב"משפחת פיירו", הקומדיה של פול-קא הפקות שמופיעה בפריים-טיים של ערוץ 13. שם הם מגלמים שני נערים שחיים ונושמים את השכונה שלהם. קמילה מגדירה את דמותה, קרינה, בתור בחורה לא הגיונית ומאוד משוגעת. קולומבו אומר שהוא לא ממש מבין את החוקים של חיי הרחוב משום שלא הכיר אותם בילדותו. קמילה לעגה לך הרבה? פליפה: "היינו כל היום יחד ורבנו על כל דבר. אני מאוד רגוע... זאת אומרת, אני מאוד כבד מאוד והיא..." קמילה: (מפריעה) "ולי יש אופי חרא... אני לא סובלת כלום. הוא חשב שנהיה כל הזמן במצב-רוח טוב. הייתי בת 15 – היה לי את הבית ספר, הטלוויזיה, מסיבת היום-הולדת... לפעמים הודעתי לו שאני במצב רוח רע, הסתגרתי בחדר ההלבשה כדי ללמוד והוא בא להציק". פליפה: "פעם אחת היא אמרה לי: 'אני שונאת שאתה תמיד במצב רוח טוב!'. אבל כשהיא הבינה שאני מקסיקני מציק התחלנו להסתדר יותר אחד עם השני. הקשר שלנו תמיד עובר בשלבים רבים ושונים. יש לנו תמונה שלנו ליד הפירמידות של טאוטיהואקן (עיר קדומה במקסיקו) עם פרצוף תחת... נוראי". קמילה: "כי הלכנו לקנקון (עיר תיירות במקסיקו) יחד וכשהגענו הלכת עם החברים שלך. השארת אותי שם לבד". "המורדים" הייתה תקופה מוזרה: המדינה הייתה במשבר ואתם בתהילה... קמילה: זה התחיל בשנת 2001, המדינה הייתה בקרשים. מתוכנית שלא היה ידוע אם תצא לפועל לפצצת ההיסטריה הזו של נסיעות ואלבומים"... פליפה: "כשהופענו עם הדיסק הראשון בקניון המרכזי אבאסטו חיכו שם 12 אלף איש לראות אותנו. הם באו לכל מקום כדי לראות אותנו! כל היום היינו סגורים באולפנים ופתאום אנחנו פוגשים את השיגעון הזה". אחרי האלבום הזה היה לכם את הנסיעה לישראל שם הייתה עליכם שמירה יותר מאשר על להקת החיפושיות... פליפה: "זאת הייתה היסטריה טהורה של הנוער. נכון, הרגשנו כמו החיפושיות. אבל גם לא האמנו שזה קורה ודאגנו לצלם הכל בוידיאו". קמילה: "זאת הייתה מדינה זרה לנו: לא ידענו את השפה ופצצות התפוצצו בכל מקום. נפגשנו עם אנשים משוגעים, עם שומרי ראש אגרסיביים שהגנו עלינו כאילו היינו ג'ורג' בוש". אחרי הרבה סיבובי הופעות יחד, בוודאי היית קורבן של כישרון העירום של פליפה... קמילה: "אני חייבת לספר על משהו מאוד לא נוח: הוא אוהב להראות את אוסף תחתוני הבוקסר שלו לכולם. לי אין בעיה עם זה, אלא לאנשים שנתקלו בסוטה הזה מתהלך עירום בכל מקום". פליפה: "אני מרגיש נוח ככה ואין לי צניעות פיזית. בנוסף, אנחנו ממש כמו אחים". מאט דיימון (שחקן קולנוע) נשבע ששנא להתנשק עם אנג'לינה ג'ולי כי היא הייתה ידידה שלו. איך הייתם מרגישים אם הייתם חולקים סצנה לוהטת? קמילה: "עד עכשיו, ב"משפחת פיירו" לא התנשקנו בלהט. ואם יבקשו ממני לעשות סצנה להוטת אני מעדיפה לעשות אותה עם פליפה מאשר עם מישהו אחר. אני יכולה להיות עירומה לגמרי מולו והוא לא יחשוב 'וואי איזה שווה!". אני בטוחה שהוא ישמור עליי וינסה להגן עליי שלא יראו אותי.בעניין הזה אנחנו חושבים אותו הדבר". פליפה יכול ללמד אותך הרבה: הוא אשף בסצנות לוהטות... קמילה: כי החזיר הזה עשה את "חיים כפולים". ראית לו את הישבן! אני לא אעשה עירום מלא. כשזה ככה אני לא יכולה לחשוב על הפן המקצועי שקיים בזה. אני לא ארגיש בנוח, זה יפריע לי". מה אפשר להגיד על הגורו של סצנות הסקס? פליפה: "אל תקראי לי ככה, אלוהים אדירים. כשהצטלמתי בעירום ב"חיים כפולים" לקחתי בחשבון שזה היה במסגרת של פורמט ועלילה. זה היה נראה לי נכון לעשות והייתי זהיר. זה היה מהנה. אני לא מתלונן". קמילה: "אתה הולך להתלונן על סצנת סקס עם חואניטה ויאלה (דוגמנית ושחקנית)?". אתם חולקים את אותה העבודה, אירועים חברתיים ותרבותיים. הרבה בטוחים שמה שמאחד ביניכם זה יותר מידידות. קמילה: "אני לא יודעת מתי התחילו עם זה... בהתחלה זה גרם לנו לחייך, כי אמרו לנו 'פליפה הלך לבית שלך. אתם חברים?'. ברור שאנחנו מתראים. אפילו נסענו ביחד לנופש במקסיקו". פליפה: "לפעמים זה מצחיק, אבל מגיע הרגע שזה כבר נמאס כי זה יכול לפגוע באנשים באמצע. אנחנו לא מסתירים דבר. למה לעשות את זה עכשיו?אתה נפתח, מספר דברים רציניים ובסוף מעוותים את כל מה שאמרת. הרבה פעמים אני קורא כתבה ואומר 'איזה טיפוס מטומטם'. הקהל ראה אותנו גדלים על המסך, כמו שזה נשמע, אבל אנחנו לא בווילה של הריאליטי "האח הגדול"". פליפה אומר שלבסוף הוא תמיד נשאר ידיד של הנשים בגלל שהוא לא מעז להגיד להן דבר. זה לא קורה לו איתך, קמילה? קמילה: "לא!! אבל הוא גם לא לבד". פליפה: "העניין הוא שהקשר עם קמילה הוא שונה, לא אם אני רוצה להתחיל איתה או שאני מעז או לא. זה משהו אחר. אבל זה נכון שאני ביישן עם השנים. מאוד ביישן, שלפעמים אני אפילו לא הופך לידיד שלהן. לא קורה כלום... איזה איטי אני, אלוהים!". בוא נסכים שיהיה לך קשה יותר להגיד משהו לקמילה מאשר לבחורה אחרת. פליפה: "אני לא מתבייש להגיד לקמילה שאני אוהב אותה. היא יודעת זאת ומבינה באיזה סוג של אהבה מדובר". קמילה: "בטח, אנחנו מסוג החברים שהם אחים מבחירה. אתה לא בוחר את האחים שלך אבל את פלי בחרתי. יש לי באלבום תמונות של האחים שלי ולידם תמונות של פליפה". אתם יודעים שבגלל שאתם לא מאשרים את הרומן שלכם אתם הולכים לפספס כמה הזדמנויות להיות שחקנים ראשיים בסדרות? שניהם: (מביטים ומחייכים) "עד עכשיו זה בסדר גמור". מערכת "הבועה",‏ 08/04/2007 14:18:18 http://www.habua.co.il/florums/show...threadid=815905

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifתודה, אבל

שמו את זה פה לפני כמה ימים ואני גם תירגמתי
[תרגום עילג למדי חח אבל נו]

למעלה