פליקס אבוטבול=פליקס אביטל=הקשר

פ ו פ א י

New member
אתה בטח מתכוון לפרשייה הנגרית..

רבות דובר עליה בעבר הרחוק, בין החברים שהיו שותפים לתהליך היו כאלה שיותר התפרסמו וכאלו שפחות... אבל לשמחתו של השר הניגרי, החטיפה לא צלחה.... אני חושב שעד היום לא יודעה סיבת החטיפה המדויקת, ואני לא מתכוון למה שפורסם בעיתונות ... האם צדקתי ידידי לוכד השחפים .. סער

pilovich shahaf

New member
פופאי:נתחיל מהסוף להתחלה../images/Emo128.gif../images/Emo104.gif../images/Emo128.gif

בלילה קודר ב-3 לחודש יולי 1984, בשעה מאוחרת, נחת מטוסבואינג מדגם 707 של חברת התעופה הניגרית, המטוס הגיע "מלגוס" ריק מנוסעים, רק אנשי צוות...
למחרת בצהריים יוצאת טרנזיט צהובה מאחד המוסכים "בנוטינג היל גייט", נהוגה על ידי ניגרי העונה לשם "יוסופו",מאחור ישבו שלושה אנשים.....:- 1. ד"ר ל.א. שפירו שתפקידו היה להכין ציוד רפואי ומפקד המבצע, המתאים לתת טיפול לביצוע חטיפת אדם, ד"ר שפירו קיבל 1000 $ על מנת לקנות את הציוד המתאים..
2. א. ברק איש המוסד שתפקידו בפועל קצין איסוף, הוא שגייס את ד"ר שפירן למשימה, והוא עשה זאת תוך כדי שימוש בלחיצה על "הרגש הפטריוטי" של הרופא המכובד, ל.א. שפירו, שאמר שהוא גאה לשרת את מדינת ישראל...
3.
פליקס אביטל הוא פליקס אבוטבול ז"ל
שנרצח אתמול, שתפקידו היה קצין איסוף שמרכזו באירופה, שהגיע ב-2 ליולי 1984, אמסטרדם ומיד חבר לקבוצה שחיכתה לו במלון "אסל סקוור" בלונדון...
הערה: מפקד צוות החטיפה היה כפי שציינתי, ד"ר ל.א. שפירו, ולידיעתכם זאת הפעם הראשונה "שגורם זר מקבל את פיקוד המבצע", ולמה
כי סוכם מראש עם גנרל בוהרי שתפס את השילטון בניגריה ערב המהפכה הצבאית שבראשה עמד, ומה סוכם
שאם מצליחם במבצע,וחוטפים את שר התחבורה אומרו דיקו", ומביאים אותו לניגריה, כל הקרדיט למבצע לכוחות הביטחון הניגרי ושום מילה על המבצע באנגליה, המוסד לא רצה "באלאגן" עם ממשלת אנגליה...לכן זאת הסיבה שראש המוסד לשעבר "נ.אדמוני" מינה מפ]קד צוות מבחוץ, וד"ר שפירו היה מתאים מכל הבחינות...
המטוס היה מוכן על המסלול להמראה מיד, הטרנזיט, הנהג וצוות החוטפים בהמתנה במקום המיועד שבו הדגש|"אומרו דיקו" ובת זוגו האנגליה נוהגים לאכול את ארוחת הצהריים...
איך שצוות החוטפים זיהה את אומרו דיקו זינקו עליו, הכניסו אותו לטרנזיט, והופ לשדה התעופה למסוף המטען של "סאנסטאד...
חברתו האנגליה , התקשרה מיד למשטרה, משם למפקדת הלוחמה בטרור האנגלית של הסקוטלנאד יארד והחשדות לא איחרו להגיע...
צוות החטיפה הכניס את החטוף "אומרו דיקו" לאחד הארגזים ביחד עם הרופא ד"ר שפירו, לא לפני שעשה את כל מה שנחוץ, כמו: דיקו כפות ידיים ורגליים, מסומם עד כדי עילפון, צינור טחוב בגרונו שלא יחנק מקיא במידה שיקיא תוך כדי נשימה, ומזרק עם סם למקרה שיתעורר...
אבל אחד הפקידים האנגלים, חשב ששמע רעש באחד הארגזים, והחליט לראות מה יש בפנים, לא עזרו הבקשות והצעקות ש: מה שיש בארגזים יש לו חסינות דיפלומטית וזה שייך למשרד החוץ, אבל כמו שאנחנו כבר יודעים, הארגזים נפתחו, והחטוף שוחרר מכבליו ונילקח למטה הסקוטלנדיארד וכל צוות הישראלים והניגרי-הנהג,למעצר ולהגשת כתב אישום...
הסוף של הסיפא
נערך משפט אנגלי, השופט האנגלי אמר בפסיקתו"...:- יש עקבות המובילים,מוליכים בבירור אל המוסד...
א.ברק נידון ל- 14 שנה
ד"ר שפירו ו-
פליקס אביטל הוא פליקס אבוטבול
נידונו כל אחד ל- 10 שנים כל אחד
הנהג "יוסופו" נידון ל- 12 שנות מאסר
כעבור זמן מה, עת שככו כל הרוחות, השתחררו כולם "עקב התנהגות טובה ונישלחו לישראל תוך שמירה על שקט תעשייתי, כאשר המוסד דאג כמו שהוא יודע לאנשיו שיתרחקו מאור הזרקורים, עם כל המשמעויות הנילוות לשקט זה...
לסיכום: 1. המוסד הבטיח לאנגלים לא לעשות שטויות יותר...
2. ד"ר ל.א. שפירו עובד ברפואה, למרות שהוא שבר את שבועת ההיפוקרטס/שבועת הרופאים, אבל אף אחד לא יודע איפה...
3.
פליקס אביטל הוא פליקס אבוטבול
........נרצח אתמול מול כניסת מלון הקאזינו שלו בעיר פראג....
פופאי: עכשיו על מנת שנמשיך את מה שידוע לי, אניצריך להרים טלפון לאחד ששומע באוזן אחת, מומחה לחטוף אנשים בכלל ואת אייכמן ימח שמו וזיכרו בפרט, ואם אתה או צופה אחר/ת בפורום מוזמן להמשיך, לתקן, לגרוע, בקיצו להשתמע...
המשך יבוא...

פ ו פ א י

New member
טביעות אצבע של כתבה בספר מפורסם ..

מכיוון שמדובר בפרשייה לה, אני בטוח יש קשר מסויים, לשירותי הביטחון, אני בספק, אם הכוונה המקורית הייתה, אכן שיד ביטחונית תהיה מעורבת בנושא, שכן תמיד נשאלת השאלה, מה בדיוק אותו ארגון עליו אתה מדבר אמור להפיק מסטואציה שכזאת. אם אינני טועה בשנות השמונים, היה בלגן שלם בניגריה של אז, וזאת לאור הסמפטיה אשר הפגינו מדינות אפריקה למדינות המוסלמיות לאור מלחמת לבנון.. כך, שאני לא בטוח כי היה מדובר באירוע יזום על ידי המשרד, אבל ברור כי ראש הפשע הישראלי, יתכן והיה קשור למוסדות עלומים אשר לא זה המקום להרחיב עליהם את הדיבור. אתה בטח יודע וזאת לאחר שהשקעת שעות לא מעטות בקריאת הספרות הנ"ל כי לפשע ופרשיות בטחוניות תמיד יש קשר עלום... שוב רק מקריאת הספרות אותה בוודאי יש לך.. דובי..

pilovich shahaf

New member
פופאי:זהב שחור שמעת-נפט גולמי../images/Emo45.gif

לשאלתך: שכן תמיד נשאלת השאלה, מה בדיוק אותו ארגון עליו אתה מדבר אמור להפיק מסטואציה שכזאת.... " ניגריה היתה אחת הארצות שסיפקה נפט גולמי לישראל", וצדקת בתיאורך את המצב של שנות ה-80 באפריקה בכלל ובניגריה בפרט, ולכן באותה שנה שבוצעה חטיפת הנפל בשיטת אייכמן "ימח שמו וזיכרו". היתה הפיכה צבאית שהמישטר החדש של ניגריה לא התאים למדינת ישראל, ולכן ראש הממשלה דאז "מר יצחק שמיר וראש המוסד אדמוני", ביצעו מהלך של תן וקח מול הגנרל הניגרי שבמידה והמוסד ידאג להחזיר את שר התחבורה "דיקו המושחת" חזרה לניגריה, אזי מערכת היחסים בין ניגריה לישראל לא תפגע והנפט ימשיך לזרום ולהתגלגל למפרץ אילת/אשקלון..
המשך יבוא...
הערה: פרט לספרות שציינת ישנם עוד שני פרמטרים שאולי לקחת בחשבו ואולי לו, אבל אני בטוח לקחתי בחשבון, והם: 1. אנשי השרות...
2. אתה יודע מי חבר ועדת ההיגוי של פרוייקט שיקום אום רשרש באילת...

למעלה