פליקר לרכב

פליקר לרכב

פליקר משטרתי כחול אדום, להדבקה על שמשת הרכב ב4 ואקומים חזקים. למורשים בלבד: מתנדבים בעלי רכב מאושר לפעילות משטרתית\לניידות. 550 ש"ח בעל מהירויות ו10 תוכניות הפעלה שונות כל הקודם זוכה, חדש (כשקניתי אותו היה מבצע על שניים). 057-8127302 054-5760444 איציק.

../images/Emo18.gifאזהרת פריירים-אין מורשים בלבד!!!!

שלום לכולם- חבל על הכסף שלכם, הקניה איננה הופכת את בעל הרכב לרכב ביטחון כמוגדר בחוק, זה שקניתם רק מאשיר את חשבון הבנק של המוכר, לכם זה יכול לעלות ב-750 ש"ח על "הפעלת סירנה/אור מהבהב ללא היתר" או הזמנה לדין לפי התקנה-הפצת אור מהבהב צבעוני, רק לפני כשבועים אם אני לא טועה היה מבצע "מלביש" כנגד מתנדבי הצלה בירושלים והם חטפו דוחות בלי הכרה.

תגובה לגאון

לא אמרתי שזה הופך רכב פרטי לרכב ביטחון אלא שמי שיש לו היתר לשימוש ברכב פרטי לפעילות משטרתית דהיינו: כבר יש לו היתר לשים כחול על הרכב (משא"ז-אור) יכול גם לשים את הפליקר ולא יקבל דו"ח/הזמנה לדין מכיוון שיש לו אישור לכך. לא יודע היכן אתה מתנדב במחוז ת"א ובמרחב ירקון קיימים אישורים כאלו. אז לפני שאתה עונה כדאי שתבדוק על מה אתה מדבר ואם אתה לא רוצה אל תקנה. אני לא סיטונאי, קניתי שניים במחיר מבצע ומה לעשות יש לי רק רכב אחד. שבוע טוב לכולם ציפרוט

אני לא גאון אלה אדם ישר :

פעם בכמה זמן מופיע כאן באתר איש מכירות כזה או אחר שמנסה למכור לנו אביזרים שלא נחוצים לנו בכלל. אתה יכול להתפלסף כמה שתרצה, אבל לא תוכל לשנות את החוק ! אין אף אחד כולל הממ"ז שיכול להפוך רכב פרטי לרכב בטחון, ולמה שמישהו יבזבז כסף על פנס שמקבלים בכל מקרה בתחילת משמרת ?, "משאזור לכמה פעמים בחודש ?" דבר נוסף- זוג פליקרים במחיר הזול שאתה מוכר נובע מכך שהם מזויפים ומיוצרים בגדה כחיקוי לתוצרת סין, דבר אחרון- תפסיק לחרטט לנו לנו על שנים במבצע... תדביק את השני על החלון האחורי...

920base

New member
"קפצתי לשניה" צודק

"לא אמרתי שזה הופך רכב פרטי לרכב ביטחון; אלא שמי שיש לו היתר לשימוש ברכב פרטי לפעילות משטרתית" היתר להפעלת אור כחול מהבב (צקלקה) על רכב פרטי ניתן למתנדבים העושים סיורים על רכבם הפרטי אך ורק בזמן פעילותם... כמו כן במקומות נורמאלים גם מספקים את הצקלקה בזמן פעילות ככה שזה יוצא די מיותר לקנות מכספך האישי צקלקה, אם זה מה שעושה לך את זה אין בעיה כל עוד אתה לא מפעיל אותה בזמן משמרת.. רק שאם אתה מתנדב במשמר האזרחי זה יכול ליהות לך בעיתי: "בכל מקרה, ברכב שאינו משטרתי, למעט בזמן פעילות אליה זומן המתנדב (או הוזעק), נרשם ותודרך, לא יהיה ציוד גלוי לעין, שנועד לרמוז שמדובר באיש משטרה...גם אם פרטי הציוד נרכשו באופן פרטי...ברכב שיימצא וייראה פריט ציוד כמפורט לעיל- יש לקחת הציוד באופן מיידי! לא מן הנמנע להשעות/לגרוע מהתנדבות מתנדב אשר אינו פועל ע"פ ההנחיות." שבוע טוב לכולם

920base

New member
תיקון

כל עוד אתה לא מפעיל אותה בזמן משמרת = כל עוד אתה לא מפעיל אותה בזמן שאתה לא במשמרת

גזית 60

New member
אדון איציק צודק!

מהיכרותי עם איציק, אדון איציק מתנדב ביחידה בה מונפק להם באופן אישי לכל מתנדב אישור שמקנה אפשרות להשאיר ציוד כגון: צקלאקה, פנסים וציוד עזר נוסף גם כשהוא לא ב ת פ ק י ד למשך כל השנה, (כן, קיים אישור כזה) אז לכל הפלוצים שטוענים כי רק כשאתה נרשם ויוצא לסיור מונפק לך צ'קלאקה או קוז'אק שלא ידברו לפני שיודעים את כל העובדות.

למעלה