פלסטיק, הבטחתי לך שאני יביא לך את

מתנדב

New member
פלסטיק, הבטחתי לך שאני יביא לך את

הכתבה על זה ששינוי אישרה כספים, על אותו שרשור שהיה כאן עם התקציב לבניית המקווה, אם זכור לך.... אני אכתוב לך חלק מהכתבה, לא את כולו.... סערת "הכספים היחודיים של שינוי" חזרתם של הכספים היחודיים גרמה השבוע לסערה במערכת הפוליטית, יו"ר שינוי, טומי לפיד, הודיע בסוף השבוע שעבר כי בקרוב יועברו לתקציב התרבות 45 מליון שקל... בהמשך הכתבה... מדוע שינוי זכתה לפריבילגיה של חלוקת כספים יחודיים, כאשר הכל יודעים כי מסוף שנת השמונים, המערכת המשפטית מנעה למעשה את קיומם של כספים אלו? הכל נולד בלשכתו של נתניהו לפני חודש ימים, כאשר לפיד בא זועם ללשכה לאחר שגילה כי האוצר ביטל כמה מהגזירות שהוטלו על עולם התורה, נתניהו ניסה לפייסו, וכשהדבר לא עלה בידו הוא התחייב להעביר תקציבים לכמה גופים ציבוריים שקרובים לליבו של לפיד... ובהמשך לכתבה, כתוב שיו"ר ש"ס אלי ישי התלונן על זה... לטענות שישי מעלה הצטרף גם חבר הכנסת לשעבר יוסי ביילין, חלוקת הכספים כפי שנעשתה יש בה משום אובדן נורמות חברתיות, בתולדות המדינה לא היה מצב בו סיעה קיבלה כספים לחלוקה לפי ראות עיניה, מפתיע שדווקא שינוי, שמציגה עצמה כסמל היושר, היא שמחדירה נורמות שלטוניות מסוכנות שכאלה, ביילין הוסיף ואמר אין ספק שתקציבים לתרבות בישראל הם בעלי חשיבות עליונה, אך הדרך להעביר אותם היא בדלת הראשית, כלומר דרך תקציב המאושר בכנסת ולא בחלוקה על פי חלמותיו של טומי לפיד....

...

"האוצר ביטל כמה מהגזירות שהוטלו על עולם התורה". אפשר לדעת באיזו אמתלה?

פלסטיק

New member
זה לא היה הנושא אז, אבל:

אם תציץ בפורום שינוי תראה שכתבתי כבר לפני יותר משבוע שהדבר הזה שנעשה הוא לדעתי הוא פסול. אני חושב שרע מאוד שזה נעשה. לכן לא היית צריך להביא את הכתבה, אם היית שואל ישירות הייתי מייד אומר לך את דעתי. בכל אופן תודה שטרחת

מתנדב

New member
פלסטיק, מה לא עושים בשבילך?

רצית לראות כתבה קיבלת את הכתבה....

פלסטיק

New member
רציתי רק לדעת על מה אתה מדבר

פשוט לא היה ברור לא ביקשתי לבטל את זמנך בחיפוש אחרי כתבה, מספיק היה אם היית אומר במה מדובר. אני מתנצל שגרמתי לך לביטול זמן בכל מקרה אם תביט בפורום שינוי יש הרבה ביקורת על הסיפור הזה ומאנשים שאינם חשודים כתומכי ש"ס או אגודה. בגינוי אני בהחלט אינני תופעה יוצאת דופן. בכל מקרה, תודה

למעלה