פלסטיק, היי

פלסטיק, היי

שלחתי לך מכתב. מקווה שהגיע. אני לא כ"כ מצליחה לתפעל פה את כל הפונקציות של "תפוז"... תודה על השיתוף, בכל אופן. היה לי כיף. זיו

םייח

New member
מילם שנוגעות

היי זיו מה שלומך אני רואה כאן כ"כ הרבה תגובות ובחלקם תשובות של פסיכולוגים או ציטוט מילים של כאלה כל זה יפה למי שפתוח לקבל מדברייך זה ברור את מוכנה לקבל וגם ניסית את הכל כמעט ,את אוטוטו מיואשת מה עושים? עושים קצת קשה לי אבל אני יגיד לך גם את לא עשית הכל גם לך אין את האומץ לעשות צעדים יותר תקיפים שאולי חשבת עליהם זה לא קל אני יודע תעזרי לעצמך בראשונה תלמדי כמה שיותר על עצמך ושיהייה לך הסיפוק הזה רקלאחר מכן תוכלי לעזור לבעלך. הוא לבטח זקוק לך אבל פוחד דברים השתנו את לא מה שהיית לפני 8 שנים זוכרת ? ובטח היו עוד שינויים אני מבין . אין ילדים את לא יודעת כמה זה משפיע ? (שאלה ריטורית )זה כאילו לחיות במערכת ללא מטרה זה השפיע עליו והוא לא סיפר לך הוא מפחד לפגוע או להעליב זה גורם לדחייה גדולה יש לי חבר שעבר את זה היה לו קשה כגבר תחליטי מה את רוצה קודם לשקם או להמשיך לבד מה שלא מומלץ

הי, חיים

קודם כל, לגבי נושא הילדים - אני חושבת שזו צריכה להיות החלטה משותפת. בתחילת נישואנו - הוא מאוד רצה. אני בכלל לא. אבל - שוב, כמו שאני רואה את הדברים - אם אתה מאוד רוצה משהו - אל תהיה אדיש. אל תקבל תכתיבים של מישהוא אחר. קום ושכנע אותו שהוא טועה !!! עשה משהו !!! - בכל אופן, אני גם חושבת שהבאת ילד, זה מסוג הדברים שצריך להשקיע בהם קצת יותר מחשבה מבדברים אחרים. כי ילד לא רק עושים. הוא גם נשאר אחר-כך.... היום הוא טוען, שבהתחלה הוא מאוד רצה ילד, ואח"כ - זה כבר די ירד לו, והוא אפילו די נהנה מהעצמאות, ומהחיים ללא ילד.... (אז טוב שאין ילד בסיפור...). שוב, הנושא כאן הוא לא "כן ילד - לא ילד" - הנושא כאן הוא היוזמה, האיכפתיות, המוטיבציה.... הנטייה הזאת לסמוך על "אחר דומיננטי"...

םייח

New member
מורכבות

לא כל דבר בא בקלות אומרים ומה שבא בקלות גם הולך כך עולה מדברייך הרבה תיסכול מה את רוצה את יכולה לענות לעצמך ? איך את היית רוצה לראות אותך ואותו בעוד X זמן את יודעת? 08-6562683

למעלה