פלסטיק

eranarkin3

New member
פלסטיק

אהלן, מישהו יש ניסיון עם יצרן של תבניות להכנת חלק ממוצר בפלסטיק? מדובר בגודל של 4*6ס"מ, צבע שקוף, לא שביר. מה העלות הבסיסית ומה העלות השולית? תודה מראש ערן

Asterix

New member
מה זה אמור להיות ...

אתה רוצה לעשות מודל ראשוני או תבנית למפעל להתחלת יצור המוני ? כמה חלקים אתה צריך ?

eranarkin3

New member
היי

תודה על התגובה. אני מחפש גם וגם, כרגע אני רוצה להכין מספר מודלים ראשוניים, זה אמור להיות תליון, נניח בצורת האות H, כך שאני לא בטוח עם פרספקט בא בחשבון. תודה מראש ערן

LeonardoDV

New member
בערך

6000-8000$ כולל עלות תכנון מכאני של החלק והתאמתו להזרקת לפסטיק. אין בעיה לייצר את החלק מפוליקריל ואפשר גם מפוליקרבונט. ניתן להוזיל את עלויות התבניות במידה ותשתמש בתבניות אלומיניום, אבל תשלם במחיר באיכות. במחירים, שציינתי הם כמובן בערבון מוגבל, מתוך הנחה שמדובר בחלק פשוט, שניתן לייצר בתבנית 2 חלקים.

jimibar

New member
תחפש חברה בעלת "מדפסת" תלת ממד

זה כמו cnc אבל קטן יותר העיקרון של ה"מדפסת" זה כמו המדפסות הרגילות -בשכבות-ואפשר ליצר ממגוון חומרים גם פלסטים.

eranarkin3

New member
היי

תודה לכל המגיבים. מהי בדיוק מדפסת תלת מימד? מה העלויות לייצר מספר אבות טיפוס בה? תודה, ערן

roy27hfa

New member
מדפסת תלת מימד

מדפסת תלת מימדית בעצם "מדפיסה" אובייקטים שעוצבו על מחשב. היא מדפיסה שכבות של חומר אחת על גבי השנייה ולמעשה יוצרת אובייקט. קיימות מדפסות בשנקר, ובחולון ואם אתה לא סטודנט של שנקר אז זה לא עסק זול. תלוי בגודל של האובייקט.

LeonardoDV

New member
לא מייצרים בסטריאוליטוגרפיה עותקים.

מייצרים דגם אחד. יוצרים ממנו תבנית סיליקון, ולתוך התבנית הזאת יוצקים העתקים מפולימר כלשהו. עלות חלק קטן אמור לעלות לך בסביבות 250$, לגבי שיכפולים, המחיר נא בדר"כ בין 20$ עד 50$ ליחידה. מלבד חיליק מדגמי הגליל, תפנה גם לאילן הירש בחולון או לרוני גרנות בחולון או ל Laser Modeling בנס-ציונה (ליאור)

למעלה